Huawei P40 Pro Face Samsung GALAXY S11 de RUSINE la LANSARE

Huawei P40 Pro va face Samsung GALAXY S11 de rusine cu o schimbare extrem de importanta care va fi implementata in noul model de telefon din 2020.

Huawei P40 Pro rusine samsung galaxy s11

Huawei P40 Pro este gandit pentru a veni cu o schimbare atat de mare pentru clientii car-el vor cumpara incat va face Samsung GALAXY S11 de rusine, ceea ce probabil ca nu toata lumea credea ca ar putea fi posibil. Mai exact, pentru Huawei P40 Pro toata lumea se poate astepta la implementarea unui ecran care nu are decupaj, ci o camera integrata sub el, in timp ce Samsung GALAXY S11 in mod sigur nu va avea o asemenea schimbare oferita.

Huawei P40 Pro va avea cel mai probabil un asemenea tip de ecran dupa ce Huawei va lansa chiar saptamana viitoare un prim model de telefon cu o asemenea modificare substantiala integrata. Pentru Samsung GALAXY S11 nu este deocamdata decat testata tehnologia, fara vreo sansa reala de a fi implementata prea curand, ceea ce este o veste foarte proasta, deoarece asteptarile sunt la fel de mari preucm in cazul Huawei P40 Pro.

Huawei P40 Pro Face Samsung GALAXY S11 de RUSINE la LANSARE

Huawei P40 Pro pare sa aiba si sanse tot mai mari de a fi lansat cu servicii si aplicatii de la Google, deci Samsung GALAXY S11 va avea nevoie de noutati substantiale pentru a fi serios in atentia oamenilor. Fara un ecran care are camera frontala ascunsa sub el, Samsung GALAXY S11 nu va fi la fel de atractiv precum Huawei P40 Pro, chiar daca perforatia acestia in ecranv a fi ami mica decat in cazul modelelor de anul acesta.

Huawei P40 Pro va veni si cu alte noutati in comparatie cu seria actuala, insa fata de Samsung GALAXY S11 e posibil sa conteze foarte mult design-ul pe care il va avea panoul frontal al telefonului. Pe partea de specificatii Samsung GALAXY S11 va avea un mare avantaj deoarece noile chip-uri Qualcomm Snapdragon 865 si Exynos 9830 ar trebui sa fie mai performante, dar separat de asta, e greu de spus ce avantaje ar putea avea.

Samsung GALAXY S11 si Huawei P40 Pro vor fi prezentate ambele in primavara anului viitor, insa deocamdata nu este foarte clar la ce date vor fi dezvaluite in final.