Daca Huawei P40 Pro ARATA ASA, va INNEBUNI TOTI Fanii (VIDEO)

Huawei P40 Pro este urmatorul model important de smartphone care este asteptat de la compania chinezeasca, iar daca va arata asa, va innebuni toti fanii.

Huawei P40 Pro este urmatorul model important de smartphone pe care compania Huawei vrea sa-l lanseze pentru clientii din intreaga lume, si va aduce multe schimbari majore pentru clienti. In clipul video de mai sus avem prezentat un concept pentru un Huawei P40 Pro care ar indeplini mai toate dorintele fanilor din intreaga lume, iar daca ar arata asa, atunci va fi cumparat “ca painea calda” de catre toti fanii companiei chinezesti.

Huawei P40 Pro este prezentat in clipul video de mai sus ca un telefon care are 5 senzori de imagine, ceva ce este foarte posibil pentru lansare, mai ales ca acum Huawei a cam fost ajuns din urma de catre restul producatorilor. Totusi, cea mai importanta modificare pe care o vedem pentru Huawei P40 Pro in acest clip video este eliminarea decupajului din ecran, ceva ce foarte multa lume ar dori sa vada, dar ceva ce nu e oferit inca.

Daca Huawei P40 Pro ARATA ASA, va INNEBUNI TOTI Fanii (VIDEO)

Huawei P40 Pro nu are deocamdata aparut vreun zvon care sa spuna daca decupajul din vechile modele va disparea, sau nu, insa daca acest concept va fi dus la indeplinire, atunci multa lume va fi multumita. Cei de la Huawei au anuntat ca vor prezenta saptamana viitoare un telefon care are ecran fara decupaj, iar Huawei P40 Pro ar putea fi primul model premium care va veni cu o asemenea modificare implementata de chinezi.

Huawei P40 Pro nu va avea o camera 3D si senzori cu laser pentru recunoastere faciala, asa cum are seria Mate, deci existenta unui decupaj in ecran a fost pentru multa lume o problema in modelele anterioare. Pentru Huawei P40 Pro este de asteptat ca decupajul sa dispara, iar camera frontala sa fie ori integrata in ecran, ori intr-un mecanism care sa iasa din carcasa, insa indiferent de situatie, decupajul ar trebui sa dispara complet.

Huawei P40 Pro este un telefon in care fanii companiei coreene isi pun foarte multe asteptari, astfel ca ramane de vazut cum va arata telefonul in versiunea finala.