Samsung GALAXY S11: PRIMA Veste foarte PROASTA a Telefonului

Samsung GALAXY S11 are parte de prima veste foarte proasta, viitorul model de telefon mobil urmand a fi intr-un foarte mare dezavantaj cand va fi lansat.

Samsung GALAXY S11 veste proasta telefon

Samsung GALAXY S11 are parte de o prima veste foarte proasta astazi, una care ne arata ca Apple si iPhone 11 vor ramane in continuare deasupra tuturor telefoanelor cu sistem de operare Android. Conform unui test de performante facut pentru viitorul chip Qualcomm Snapdragon 865 din Samsung GALAXY S11, noul telefon va avea performante inferioare iPhone 11 Pro, ceea ce va fi o mare dezamagire pentru multa lume cand va fi lansat oficial.

Samsung GALAXY S11 are mai jos prezentat primele rezultate obtinute intr-un test de performante facut cu versiunea 4 a aplicatiei Geekbench, iar ele sunt inferioare celor obtinute de catre iPhone 11 Pro. Diferenta nu este mare, iPhone 11 Pro ajungand undeva pe la 13.700 – 14.000, in timp ce acest chip Qualcomm Snapdragon 865 ajunge undeva pe la 13.300, dar e posibil ca rezultatele finale sa fie mai mici, in special pentru Samsung GALAXY S11.

Samsung GALAXY S11: PRIMA Veste foarte PROASTA a Telefonului

Samsung GALAXY S11 va folosi un chip Qualcomm Snapdragon 865 in doar anumite tari de pe glob anul viitor, si se pare ca va fi oricum sub performantele pe care iPhone 11 Pro va fi capabil sa le ofere. Problema este ca Samsung GALAXY S11 va vi vandut in peste 90% dintre tari, inclusiv Romania, cu un chip Exynos 9830, care va avea performante mai proaste, asa cum au in general aceste chip-uri fata de cele ale Qualcomm.

Samsung GALAXY S11 ar urma sa nu ajunga la 13.000 de puncte in Geekbench cu chip-ul Exynos, deci va avea performante cu 10% mai proaste in comparatie cu cele ale iPhone 11 Pro, in final. Diferenta pare mica, dar conteaza extrem de mult cand vine vorba despre inregistrarea de poze si clipuri video, transferul de fisiere, editarea de documente si materiale multimedia, etc, deci Samsung GALAXY S11 va fi intr-un dezavantaj.

Samsung GALAXY S11 nu avusese pana acum scoruri prezentate pentru aplicatiile de benchmarking, insa ceea ce vedem acum pentru Qualcomm Snapdragon 865 nu este absolut deloc incurajator pentru serie.