Anunt RCS & RDS cu un MESAJ IMPORTANT pentru TOTI Romanii

RCS & RDS are un anunt extrem de important pentru toti clientii din Romania, care trebuie sa profite de acest mesaj chiar in acest moment in tara noastra.

RCS & RDS anunt concurs egipt

RCS & RDS are in acest inceput de saptamana un anunt foarte important pentru toti clientii din Romania, si vorbim despre o veste grozava pentr toata lumea care foloseste serviciile in Romania. Cei de la Anunt RCS & RDS cu un MESAJ IMPORTANT pentru TOTI Romanii au lansat cu nu foarte mult timp in urma o campanie prin care incearca sa convinga clientii din Romaniasa-si activeze factura electronica, si le ofera premii la care nu se asteptau.

RCS & RDS incearca de ceva vreme sa-si convinga clientii sa activeze factura electronica, desigur ca fara prea mult succes, asa ca acum a schimbat planul, si ofera premii mai mari pentru cei care o fac. RCS & RDS le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a castiga o excursie in Egipt daca isi activeaza factura electronica, dar si alte premii mai mici, totul in ideea de a convinge lumea sa renunte la facturile clasice care sunt livrate prin posta.

Anunt RCS & RDS cu un MESAJ IMPORTANT pentru TOTI Romanii

RCS & RDS le ofera clientilor posibilitatea de a castiga o excurse pentru doua persoane la un hotel de 5 stele din Hurghada, Egipt, astfel ca va veti putea bucura de o experienta foarte buna vizitand piramidele. Separat de asta, cei de la RCS & RDS le ofera clientilor romani de a castiga 5 mini drone, sau 5 smartphone-uri Digi K1, insa desigur ca toata lumea va dori sa castige marele premiu, adica excursia intr-o tara in care nu ajungi foarte usor.

“Activează factura electronică în perioada 02 septembrie – 31 octombrie si intră în tombola pentru un sejur ultra all inclusive la hotel 5* pentru doua persoane în Hurghada, Egipt sau pentru unul dintre cele mai cool premii! Activează factura electronică și te bucuri de o mulțime de avantaje: o primești mereu la timp pe e-mail, este în siguranţă în contul tău Digi și o poți plăti foarte ușor online.”

RCS & RDS le permite clientilor din Romania sa activeze factura electronica fie prin intermediul contului online, fie prin intermediul magazinelor care sunt deschise acum in Romania. Indiferent de situatie, orice client al RCS & RDS care isi activeaza factura electronica pana la data de 31 octombrie va intra automat in concursul pentru castigarea acestui premiu, deci mai toata lumea poate profita de aceasta promotie.

RCS & RDS mai are si alte campanii promotionale in Romania in aceasta perioada, deci puteti castiga si alte premii interesante, cum ar fi un Samsung GALAXY S10 Plus.