CAND se LANSEAZA Samsung GALAXY S11 ? Anuntul unui Partener Samsung!

Cand se lanseaza Samsung GALAXY S11 aflam de la un partener al companiei Samsung care face un anunt ce vine sa intareasca asteptarile fanilor companiei coreene.

CAND se LANSEAZA Samsung GALAXY S11

Cand se lanseaza Samsung GALAXY S11 aflam de la un partener al companiei Samsung, acesta confirmand faptul ca planurile coreenilor pentru a aduce pe piata acest model de telefon au fost deja puse in miscare. Conform acesuti presupus partener al companiei coreene, Samsung GALAXY S11 va fi lansat in luna martie, asa cum se asteapta toata lumea, si cum a anuntat un zvon aparut cu doar vreo 2 saptamani in urma in legatura cu telefonul.

Samsung GALAXY S11 a avut zvonita o prezentare in data de 18 februarie de catre alte persoane apropiate celor de la Samsung, iar asta confirma faptul ca lansarea in magazine ar urma sa aiba loc in luna martie. Acum un partener al celor de la Samsung sustine ca lansarea in magazine a Samsung GALAXY S11 va avea loc in februarie, deci in mod teoretic avem doua confirmari ale perioadei in care telefonul ajunge in magazine.

CAND se LANSEAZA Samsung GALAXY S11 ? Anuntul unui Partener Samsung!

Samsung GALAXY S11 urmeaza sa ajunga anul viitor cu un ecran care ar trebui sa fie mai mare decat cel folosit in actualele modele, rata sa de aspect urmand a fi superioara celei folosite in actualele modele. Rezolutia pentru ecranul Samsung GALAXY S11 n-ar trebui sa se schimbe in vreun fel, sau altul, dar pe de alta parte, telefonul ar trebui sa fie pus in vanzare cu noi procesoare Qualcomm Snapdragon 865 si Exynos 9830.

Samsung GALAXY S11 ar trebui sa fie pus in vanzare inclusiv cu o baterie de capacitate mai mare, ceea ce in mod normal ar trebui sa aduca o crestere pentru autonomie, daca si procesorul va fi mai eficient cu energia. Este de asteptat ca o schimbare extremd e mare sa fie facuta pentru camerele din Samsung GALAXY S11, toate modelele premium urmand a avea cate 4 senzori de imagine, iar cititorul de amprente urmeaza sa fie deasemenea imbunatatit.

Samsung GALAXY S11 nu ar trebui sa fie pus in vanzare la preturi mai mari decat modelele din actuala serie, dar totul depinde de inovatiile tehnologice care vor fi implementate pentru el.

3 COMENTARII

  1. Daca va iesi cu designul ala din prezentare tot anul voi renunța la tot ce inseamna smartphone indiferent ca va ieși iphone 12 max plus pro s 5g sau huawei etc.

  2. Pff abia astept sa se lanseze… nu mai suport mizeria-asta de iphone 11 pro care merge execrabil cu ios 13… Cea mai mare teapa posibila!