Vaticanul Lanseaza Mataniile Inteligente pentru TOTI Credinciosii

Vaticanul a anuntat lansarea mataniilor inteligente pentru toti credinciosii, Clic to Pray eRosary ajutandu-te sa inveti cum sa te rogi mai bine.

vatican matalnii inteligente

Vaticanul surprinde intreaga lume cu lansarea primelor matanii inteligente care poarta denumirea “Click to Pray” eRosary, totul in ideea de a ii invata pe tineri cum sa se roage eficient atunci cand simt nevoia sa faca asta. Cei de la Vatican sustin ca aceasta este luna in care sunt sarbatorite mataniile, iar pentru a aduce tinerii mai aproape de biserica sunt lansate aceste matanii inteligente care sunt interconectate cu o aplicatie pentru smartphone.

Mataniile pot fi purtate la mana, ca o bratara, dupa cum prea bine stiti deja, iar activarea lor pentru interactiune cu aplicatia de pe smartphone se face prin intermediul unei cruciulite. Credinciosii trebuie sa faca semnul crucii in aplicatie pentru a o activa, iar acolo au o varietate de rugaciuni si informatii utile, in format audio, cu privire la modul in care pot fi folosite mataniile inteligente pentru rugaciunile de zi cu zi.

Vaticanul Lanseaza Mataniile Inteligente pentru TOTI Credinciosii

vatican matalnii inteligente click to pray erosary

Aceasta pereche de matanii inteligente este formata din 10 margele interconectate, iar aplicatia este legata de cruciulita care este montata pe dispozitiv, si prin care se face comunicarea cu telefonul. Click To Pray eRosary le ofera credinciosilor posibilitatea de a alege intre multiple moduri de a se ruga folosind mataniile, iar in aplicatie este afisat si progresul facut de catre utilizator pentru fiecare dintre rugaciunile initiate.

Vaticanul sustine ca pentru mataniile inteligente va integra in aplicatie si diverse rugaciuni pentru sarbatorile din intregul an, totul facand parte din initiativa papala globala pentrua sustine rugaciunea. Interesant este ca folosind cruciulita din aceste matanii inteligente utilizatorii pot monitoriza si informatii privind miscarile facute zilnic, in aplicatie fiind afisate informatii centralizate cu privire la ele.

Acum daca va intrebati si cat costa Click To Pray eRosary, ei bine cu 100 de euro le puteti cumpara foarte usor din Italia, dar si alte tari europene, poate in curand si din Romania.

11 COMENTARII

  1. Nu popi nu pastori nu religia de mantuie, Isus Hristos fiul lui Dumnezeu Tatal va mantuie, si numai prin El aveti viata vesnica, Slavit si binecuvantat sa fie El in veci.

  2. Sa crezi intr-o religie incepand cu vechiul testament aparuta in epoca bronzului..ce sa zic mult succes.Apropo ceva despre dinozauri in Biblie?Sau cele cinci extinctii?Da da stiu Biblia e doar o metafora. Slavit si binecuvantat sa fie El in veci.

  3. Urneaza sa lanseze si Patriarhia de la noi: pl de calugar necircumcis. Obligatoriu, trebuie pupata relicva pentru noroc, si expusa pe balcon seara sa nu se imputa

  4. Pai o porti in suflet,deacord dar atunci esti doar un agnostic si crezi in ceva abstract din moment ce nu ai la baza niste informatii din surse religioase(Biblie,Coran,popi pastori etc)pana si cele mai simple forme de religie au un ritual.

  5. Biblia a fost scrisa nu pe intelesul omului ca sa inteleaga toata lumea. Pt ca pe vremea aia Romani erau la putere si daca intelegeau ei distrugeau scripturile ca oameni sa nul cunoasca pe Dumnezeu cu adevarat. Le erau frica exactat cum popi si restul de farisei si carturari lau restignit pe Domnul Isus Hristos ca au crezut ca le ia locul si ei pierd totul si in zilele de azi este la fel, ar trebui sa te pocaiesti de faptele tale pana nu este prea tarziu pt tine, pana mai este harul lui Dumnezeu peste noi, si la toti ceilalati de aici, traziti-va cititi Biblia cartea sfanta, lasati technologia ca cu ele veti merge in iad! Domnul sa aibe mila de noi toti si sa ne ajute! Amin

  6. Este legatura ta cu Dumnezeu citeste tu biblia din noul testament din cartea ioan si ceri lui Dumnezeu intelepciune si pricepere si ai sa gasesti tot ce vrei..
    Biblia este cartea sfanta ai grija ce vb si cum vb.
    Si vad ca tiam pus nick name sau este numele tau, este scris numele tau in biblie.
    Ieremia 17:5 Așa vorbește Domnul: „Blestemat să fie omul care se încrede în om, care se sprijină pe un muritor și își abate inima de la Domnul!
    Ieremia 17:6 Căci este ca un nenorocit în pustie și nu vede venind fericirea; locuiește în locurile arse ale pustiei, într-un pământ sărat și fără locuitori.
    Ieremia 17:7 Binecuvântat să fie omul care se încrede în Domnul și a cărui nădejde este Domnul!
    Domnul sa te binecuvanteze si sa te lumineze ca sa gasesti voia lui si placuta.