Vaticanul Lanseaza Mataniile Inteligente pentru TOTI Credinciosii

Vaticanul a anuntat lansarea mataniilor inteligente pentru toti credinciosii, Clic to Pray eRosary ajutandu-te sa inveti cum sa te rogi mai bine.

vatican matalnii inteligente

Vaticanul surprinde intreaga lume cu lansarea primelor matanii inteligente care poarta denumirea “Click to Pray” eRosary, totul in ideea de a ii invata pe tineri cum sa se roage eficient atunci cand simt nevoia sa faca asta. Cei de la Vatican sustin ca aceasta este luna in care sunt sarbatorite mataniile, iar pentru a aduce tinerii mai aproape de biserica sunt lansate aceste matanii inteligente care sunt interconectate cu o aplicatie pentru smartphone.

Mataniile pot fi purtate la mana, ca o bratara, dupa cum prea bine stiti deja, iar activarea lor pentru interactiune cu aplicatia de pe smartphone se face prin intermediul unei cruciulite. Credinciosii trebuie sa faca semnul crucii in aplicatie pentru a o activa, iar acolo au o varietate de rugaciuni si informatii utile, in format audio, cu privire la modul in care pot fi folosite mataniile inteligente pentru rugaciunile de zi cu zi.

Vaticanul Lanseaza Mataniile Inteligente pentru TOTI Credinciosii

vatican matalnii inteligente click to pray erosary

Aceasta pereche de matanii inteligente este formata din 10 margele interconectate, iar aplicatia este legata de cruciulita care este montata pe dispozitiv, si prin care se face comunicarea cu telefonul. Click To Pray eRosary le ofera credinciosilor posibilitatea de a alege intre multiple moduri de a se ruga folosind mataniile, iar in aplicatie este afisat si progresul facut de catre utilizator pentru fiecare dintre rugaciunile initiate.

Vaticanul sustine ca pentru mataniile inteligente va integra in aplicatie si diverse rugaciuni pentru sarbatorile din intregul an, totul facand parte din initiativa papala globala pentrua sustine rugaciunea. Interesant este ca folosind cruciulita din aceste matanii inteligente utilizatorii pot monitoriza si informatii privind miscarile facute zilnic, in aplicatie fiind afisate informatii centralizate cu privire la ele.

Acum daca va intrebati si cat costa Click To Pray eRosary, ei bine cu 100 de euro le puteti cumpara foarte usor din Italia, dar si alte tari europene, poate in curand si din Romania.