Acest iPhone 11 Pro cu o “parte” din Steve Jobs este Pura NEBUNIE

iPhone 11 Pro bucata bluza steve jobs

iPhone 11 Pro a fost lansat de catre compania Apple in cursul lunii trecute, si in timp ce foarte multa lume asteapta sa-si primeasca telefoanele cumparate de aici si de aici, un bijutier a facut ceva incredibil. Compania ruseasca de bijuterii Caviar s-a gandit sa modifice telefoanele iPhone 11 Pro ale Apple pentru a include o “parte” din Steve Jobs in ele, mai exact, bucati din bluzele pe care acesta le purta mai tot timpul.

Da, ati citit bine, cei care au minim 7000 de dolari pot cumpara un iPhone 11 Pro care are o bucata dintr-o bluza purtata de catre Steve Jobs la un moment dat, ceea ce absolut ireal. Pentru fanii inraiti ai lui Steve Jobs probabil ca suma de 7000 de dolari nu va fi chiar atat de mare, mai ales daca vorbim despre un oligarh rus, dar numai 9 modele ale iPhone 11 Pro cu bucati dintr-o bluza a lui Steve Jobs vor fi puse la vanzare.

Acest iPhone 11 Pro cu o “parte” din Steve Jobs este Pura NEBUNIE

iPhone 11 Pro bucata bluza steve jobs semnatura

iPhone 11 Pro cu o bucata dintr-o bluza a lui Steve Jobs este ceva ce arata cam la ce nivel s-a ajuns in ceea ce priveste nebunia oamenilor, iar asta deoarece Caviar nu ar fi facut asemenea bijuterii daca n-ar fi crezut ca exista cerere. Desigur ca telefoanele iPhone 11 Pro sunt placate cu aur si au diverse bijuterii, insa piesa centrala este bucata din bluza lui Steve Jobs, plasata in logo-ul din carcasa, o locatie cat se poate de potrivita.

iPhone 11 Pro este vandut in diverse variatii de spatiu de stocare de catre cei de la Caviar cu preturi cuprinse intre 6300 si 6800 de dolari, dar ce mai conteaza asta pentru un om cu foarte multi bani ? Desi cei de la Caviar au alte modele ale iPhone 11 Pro cu bucati din manusile lui Mohammad Ali, sau din costumele celor de la Beatles, acesta e primul model cu bucati din ceva ce a fost putat de catre Steve Jobs.