Planeta Marte: NASA Prezinta Costumele UIMITOARE ale Astronautilor

Planeta Marte este tinta celor de la NASA, iar pentru a duce oamenii in siguranta acolo, americanii au prezentat noile costume pregatite pentru astronauti.

Planeta Marte a devenit de ecva vreme urmatorul mare obiectiv al agentiei spatiala emaricane NASA, iar din moment ce pregatirile pentru calatorii sunt in plina desfasurare, americanii s-au gandit sa ne arate si costumele astronautilor. In clipul video de mai sus puteti vedea prezentarea facuta petnru costumele femeilor si barbatilor care vor avea ocazia de a participa la prima misiune care va duce oamenii pe planeta Marte, probabil prin 2030.

Planeta Marte nu este prima tinta a celor de la NASA, iar asta pentru ca americanii vor mai intai sa ajunga din nou pe luna, si e foarte posibil ca tot aceste costume sa fie folosite si in misiunile care vor aduce oamenii acolo. Noile costume ale celor de la NASA sunt atat de avansate incat in cazul in care nava spatiala cu care astronautii calatoresc spre planeta Marte, sau LUNA, se va defecta, ei vor putea trai timp de cateva zile in ele fara probleme mari.

Planeta Marte: NASA Prezinta Costumele UIMITOARE ale Astronautilor

Planeta Marte ramane in continuare un obiectiv foarte distant pentru cei de la NASA, insa LUNA este mult mai aproape, iar in 2024 ar trebui sa fie trimisi din nou astronautii acolo, inclusiv prima femeie. Cel mai mare dintre cele doua costume este gandit pentru a fi folosit pentru explorarile care vor fi facute pe LUNA, dar cel mai probabil va fi folosit de catre NASA si pe planeta Marte, daca astronautii il vor folosi fara probleme pe satelitul Pamantului.

Planeta Marte nu este la fel de usor de explorat precum LUNA, iar aceste costume le ofera astronautilor mai multa mobilitate decat cele folosite in misiunile anterioare initiate de catre cei de la NASA. E posibil ca pentru misiunile de pe planeta Marte sa fie nevoie de unele modificari petnru costume, insa ramane de vazut ce anume va face NASA, si ce va anunta in legatura cu imbunatatirile pregatite pentru el.

Planeta Marte este locatia pe care urmareste NASA cu adevarat sa ajunga, iar aceste costume ar trebui sa o ajute sa-si transporte mai usor astronautii acolo.