Iata De Ce iPhone 12 va fi MAI SCUMP Decat iPhone 11 Pro

iPhone 12 va fi mai scump decat iPhone 11 Pro, si exista un motiv foarte bun in baza caruia se va intampla acest lucru, iata ce trebuie sa stii despre planurile Apple.

iPhone 12 scump iphone 11 pro

iPhone 12 este viitoarea generatie de telefoane pe care compania Apple vrea sa o lanseze pentru clientii din lumea intreaga, insa asa cum au spus unele zvonuri, se pare ca ea va fi mai scumpa decat cea actuala, iPhone 11 Pro. Apple vrea sa implementeze suport 5G in telefoanele din seria iPhone 12, iar acest lucru va aduce in mod inevitabil si o crestere a preturilor la care va fi vandutl viitoarele telefoane pe care clientii le asteapta inca de pe acum.

iPhone 12 va avea in mod sigur 5G integrat, cei de la Qualcomm urmand a furniza modem-urile de care are nevoie Apple pentru a implementa tehnologia in viitoarele sale modele de telefoane. Problema este ca pentru a implementa suport pentru retelele 5G in iPhone 12 compania Apple va trebui sa creasca si pretul de vanzare pentru telefoane, si nu vorbim despre o modificare modica, ci una substantiala, din pacate pentru noi.

Iata De Ce iPhone 12 va fi MAI SCUMP Decat iPhone 11 Pro

iPhone 12 ar putea fi cu 50 – 100 de dolari/euro mai scump decat modelele din seria iPhone 11 Pro, iar asta pentru ca acum diferenta de pret dintre modelele standard si cele cu 5G este cel putin atat de mica. Pentru Apple o crestere de pret de acest gen nu ar fi ceva foarte greu de decis, americanii vanzand foarte multe produse la preturi exagerate, deci un iPhone 12 cu un pret de vanzare mult prea mare n-ar fi ceva greu de facut de catre Apple.

iPhone 12 nu va fi in mod sigur mai ieftin decat telefoanele din seria iPhone 11 Pro, deci trebuie sa va pregatiti pentru o diferenta de pret in sensul invers pe care si l-ar dori toti consumatorii. iPhone 12 va fi lansat tot in trei modele si anul viitor, insa nu se stie daca toate vor avea suport 5G, iar asta pentru ca in modelul cel mai ieftin va fi greu de oferit tehnologia la un pret de vanzare de doar 700 de dolari, precum cel al iPhone 11.

iPhone 12 va fi lansat in toamna anului viitor, cel mai probabil in cursul lunii septembrie, asa ca mai avem destul de mult de asteptat pana in momentul in care va fi dezvaluit in mod oficial pentru toata lumea.