Clientii Orange din Romania Vizati de un ANUNT foarte IMPORTANT

Orange are un anunt foarte important pentru toti clientii din Romania, iata ce incearca sa ii convinga operatorul pe acestia sa faca pentru tara in care traiesc.

Orange a publicat astazi un anunt foarte important pentru toti clientii din Romania, dar in realitate si pentru toti romanii, deoarece vorbim despre o initiativa care vizeaza pe toata lumea, indiferent al carei companii e client. Cei de la Orange au lansat o campanie de responsabilitate sociala prin care incearca sa ii convinga pe toti romanii sa foloseasca tehnologia intr-un mod mult mai responsabil care sa ajute si alte persoane.

Orange a facut inclusiv un clip video in care promoveaza responsabilitatea sociala in randul clientilor sai, dar si o sectiune speciala in website-ul sau in care prezinta avantajele si dezavantajele folosirii internetului. Orange si-a luat un angajament la nivel de grup pentru a oferi servicii digitale accesibile tuturor oamenilor indiferent de educatie, varsta, situatie materiala, sau locatie, iar in Romania are deja niste initaitive foarte interesante.

Clientii Orange din Romania Vizati de un ANUNT foarte IMPORTANT

orange clienti anunt responsabilitate sociala telefon

Orange este de parere ca lumea poate deveni mai multa cu ajutorul tehnologiei, iar acest lucru este perfect adevarat, dar numai daca tehnologia este folosita in mod corespunzator de catre oameni. Orange a avut si campanii in care a prezentat riscurile pe care le aduce tehnologia, si puteti vedea in acest articol cateva mesaje pe care multi dintre voi le stiti, dar pe care prea putina lume le pune in aplicare in viata de zi cu zi.

Orange vrea ca aceasta campanie a sa sa se concentreze pe petrecerea online a unui timp de calitate, reducerea decalajului digital in Romania, si folosirea mai multor resurse ale planetei. Orange organizeaza de ceva vreme ateliere digitale pentru parinti, ateliere de coding pentru copii, programe de reciclare, etc, insa e nevoie de mai multa implicare si de la clienti, iar operatorul le cere si oamenilor sa fie mai responsabili.

Orange readuce practic in atentie initiativele sale de a face Romania mai buna, pentru ca si angajatii sai traiesc aici, dar pentru ca vorbim de Romania, nimic nu se face usor, si nimic nu dureaza prea mult.

2 COMENTARII