In Huawei P40 Pro vine Functia ULUITOARE din iPhone 11, GALAXY S11

Huawei P40 Pro vine cu o functie uluitoare din iPhone 11 Pro, sau Samsung GALAXY S11, iata de ce vor avea parte clientii din intreaga lume foarte curand.

Huawei P40 Pro functie iphone 11 galaxy s11

Huawei P40 Pro este in momentul de fata in plin proces de dezvoltare, dar un zvon aparut recent sugereaza faptul ca o functie extrem de importanta din iPhone 11 Pro, sau Samsung GALAXY S11, va fi oferita. Vorbim despre sistemul Deep Fusion pe care Apple l-a implementat in iPhone 11 Pro pentru clientii sai, Samsung GALAXY S11 urmand a-l copia, iar Huawei P40 Pro va avea ceva identic pentru a face poze extrem de bune indiferent de situatie.

Huawei P40 Pro va beneficia de imbunatatiri majore pentru sistemele actuale de inregistrare a pozelor pe care telefoanele din seria P30 si Mate 30 le au implementate, ele fiind in topul telefoanelor cu cele mai bune camere. Pentru ca iPhone 11 Pro este atat de bun si domina acum telefoanele Android, in Huawei P40 Pro se va face un upgrade major pentru inteligenta artificiala folosita pentru inregistrarea pozelor, si schimbarile vor fi uriase.

In Huawei P40 Pro vine Functia ULUITOARE din iPhone 11, GALAXY S11

Huawei P40 Pro va avea in mod obligatoriu o copie a Deep Fusion deoarece iPhone 11 Pro face poze atat de bune cu acest sistem incat intrece cam orice de pe piata, iar Samsung GALAXY S11 il va copia. Daca nu va copia iPhone 11 Pro si Samsung GALAXY S11, atunci Huawei P40 Pro va ramane serios in urma concurentei, ceea ce va fi o problema foarte serioasa, iar cei de la Huawei incearca sa o evite din plin pentru modelul din 2020.

Huawei P40 Pro va avea in camera un punct forte major pe care chinezii il vor folosi pentru a-si promova dispozitivele, foarte multa lume cumparand telefoanele chinezilor special pentru camerele implementate. Huawei P40 Pro nu va iesi din trend-ul telefoanelor Huawei care au camere excelente, deci a copia Deep Fusion din iPhone 11 Pro este ceva ce toata lumea poate astepta, iar daca Samsung GALAXY S11 o face, de ce nu si chinezii.

Huawei P40 Pro este asteptat pentru lansare in primavara anului 2020, dar deocamdata nu a fost anuntata si o posibila data la care ar urma sa fie prezentat inainte de lansare.