Cu Huawei P40 Pro vine MAREA REVOLUTIE pentru Telefoane

Huawei P40 Pro cu marea revolutie pentru telefoane care este asteptata de toata lumea, iata ce schimbari majore sunt pregatite pentru urmatoarele luni.

Huawei P40 Pro REVOLUTIE Telefoane

Huawei P40 Pro va fi urmatorul smartphone important pe care compania chinezeasca il va lansa pentru clientii din lumea intreaga, iar cu el va veni si marea revolutie pentru telefoanele premium ale chinezilor. Separat de marea revolutie, Huawei P40 Pro va aduce si marea revenire pentru chinezi, iar asta deoarece pana atunci va fi mai mult ca sigur permisa livrarea telefoanelor atat cu Android 10, cat si cu aplicatiile si serviciile celor de la Google.

Huawei P40 Pro va avea un ecran care nu va mai contine vreun decupaj, camera sa frontala urmand a fi ascuna sub el pentru a furniza o experienta de utilizare mult mai buna decat cele de acum. Asta, impreuna cu implementarea Android 10 cu aplicatii si servicii de la Google va face Huawei P40 Pro foarte interesant pentru consumatori, si va reprezenta o noua revolutie in materie de design pentru compania chinezeasca.

Cu Huawei P40 Pro vine MAREA REVOLUTIE pentru Telefoane

Huawei P40 Pro, daca ar avea decupaj in ecran, ar fi al treilea model din aceasta serie care vine fara o schimbare substantiala de design din acest punct de vedere, insa intentiile companiei sunt altele. Ea vrea sa continue inovatiile pe care le tot aduce pentru piata smartphone de cativa ani de zile, iar cu Huawei P40 Pro ar urma sa le ofere clientilor noi motive sa ii cumpere produsele, desi in momentul de fata nu mai exista acest lucru.

Huawei P40 Pro va veni mai mult ca sigur si cu alte schimbari importante pentru consumatori, iar asta deoarece acum Huawei pierde vanzari serioase din cauza SUA, deci va dori sa compenseze ceea ce nu face acum. Pentru a reusi asta, va implementa cu siguranta in Huawei P40 Pro noutati mult mai importante decat cele care vor veni in Samsung GALAXY S11, totul doar pentru a atrage atentia consumatorilor spre produsul sau.

Huawei P40 Pro va fi prezentat in primavara anului viitor, in luna martie, iar dupa cum se prezinta lucrurile in momentul de fata, urmeaza sa avem parte de o revolutie importanta multumita chinezilor.