Samsung GALAXY S10: Problema ULUITOARE a Telefoanelor Confirmata OFICIAl

Samsung GALAXY S10 a fost lansat de catre Samsung cu o problema uluitoare pentru un telefon atat de important, iata ce a anuntat compania pentru el.

Samsung GALAXY S10 problema cititor amprente deblocare

Samsung GALAXY S10 are o problema incredibila, confirmata in mod oficial de catre compania coreeana, mai exact telefonul poate fi deblocat de catre oricine isi pune amprenta peste cititorul de amprente. Poate parea incredibil, dar compania Samsung a confirmat faptul ca Samsung GALAXY S10 poate fi deblocat de catre oricine daca o folie de protectie terta este plasata peste ecranul telefonului, confirmand si ca va rezolva problema.

Samsung GALAXY S10 va avea o actualizare software lansata de catre cei de la Samsugn pentru ca problema sa fie rezolvata, iar asta dupa ce foarte multa lume a confirmat faptul ca deblocarea e posibila. Nu conteaza cine pune degetul peste cititorul de amprente al Samsung GALAXY S10 pentru a face deblocarea, nu conteaza daca el nu a mai atins vreodata telefonul, deblocarea se face oricum, desi doar amprenta detinatorului e inregistrata.

Samsung GALAXY S10: Problema ULUITOARE a Telefoanelor Confirmata OFICIAl

Samsung GALAXY S10 are o problema incredibil de mare din cauza acestui bug, si telefoanele pot fi accesate de catre oricine daca au o folie de protectie terta aplicata, ceea ce surprinzator de multa lume face. Este incredibil cat de grava este aceasta problema a Samsung GALAXY S10 si cum a putut fi trecuta cu vederea de catre coreeni, iar asta pentru ca securizarea este o prioritate majora pentru companie, cel putin la nivel declarativ.

“Samsung a declarat joi că va lansa în curând un patch software pentru a remedia problemele cu recunoașterea amprentelor digitale pe smartphone-ul său Galaxy S10. Un utilizator britanic ne-a spus săptămâna aceasta că o eroare de pe Galaxy S10 a permis deblocarea acesteia indiferent de datele biometrice înregistrate în dispozitiv.”

Samsung GALAXY S10 are un cititor de amprente ultrasonic, in mod teoretic mult mai exact decat cele optice, dar iata ca daca pui o folie terta peste el, il poti arunca la gunoi, pentru ca un necunoscut iti poate debloca telefonul. Probabil ca fanii inraiti ai Samsung nu vad o problema in asta, la fel ca si cei care n-au nimic important in telefon, dar restul lumii e complet uluita cand afla ca un telefon Samsung GALAXY S10 are o problema de acest gen.

Samsung GALAXY S10 este un telefon foarte bun, este scump, ofera multe functii, dar problema aceasta arata cat de proaste sunt uneori produsele facute de catre coreeni.

3 COMENTARII

  1. Trist…oricum nu mai cumpără lumea Samsung-uri…

    Cică trimit o actualizare de software…problema este că ei nu pot trimite un astfel de update…:))

    #bunăglumăsamsung

  2. Problema e la foliile terța si nu la senzor. Unele compani care produc aceste folii pun in zona senzorului un gel pentru a permite senzorului sa citească amprenta mai usor. Dupa cateva deblocari amprenta iti ramane tipărită în acel gel si senzorul detectează amprenta ta
    … sper ca ati inteles idea =)) deci sa nu dam aiurea vina pe Samsung…