Samsung GALAXY S12: Anuntul INCREDIBIL despre Noul Telefon

Samsung GALAXY S12 are parte de un anunt incredibil cu mult timp inainte de a fi pus in vanzare, iata ce a dezvaluit chiar Samsung pentru toti fanii sai.

Samsung GALAXY S12 anunt telefon marca

Samsung GALAXY S12 este unul dintre telefoanele pe care compania Samsung le va lansa pentru clientii din intreaga lume abia in 2021, insa pregatirile pentru producerea sa deja au inceput, ceea ce nu e tocmai o surpriza. Cei de la Samsung au inceput deja sa inregistreze in Uniunea Europeana codurile de produs pentru telefoanele care vor fi incluse in seria care va fi lansata impreuna cu Samsung GALAXY S12, totul depsigur fara a inregistra si aceasta denumire acum.

Samsung GALAXY S12 va fi lansat in primavara anului 2021, iar in acelasi an vor fi lansate si modelele Galaxy A12, A22, A32, A42, A52, A62, A72, A82 si A92. In momentul de fata cei de la Samsung vand modelele A11 – A91, deci pentru anul 2021 vor avea impreuna cu seria Samsung GALAXY S12 si celelalte modele Ax2, deci e normal ca o companie de acest gen sa se gandeasca si la ce va fi peste un an si jumatate.

Samsung GALAXY S12: Anuntul INCREDIBIL despre Noul Telefon

Samsung GALAXY S12 anunt telefon marca

Samsung GALAXY S12 nu este inregistrat deocamdata ca marca deoarece Samsung nu vrea sa le dea clientilor de inteles ca n-ar trebui sa cumpere modelele actuale, si ar trebui sa astepte ceva mai bun. Samsung a evitat in fiecare an sa inregistreze cu atat de mult timp in avans noile modele de smartphone-uri de top inainte de lansarea altora, astfel ca Samsung GALAXY S12 nu va fi inregistrat pana in 2021 de catre coreeni.

Samsung GALAXY S12 nu are deocamdata niciun fel de informatii dezvaluite cu privire la noutatile pe care le va aduce, insa e posibil sa aiba o camera ascunsa sub ecran, iar asta pentru ca Samsung GALAXY S11 nu va avea asa ceva. Separat de asta, Samsung GALAXY S12 ar trebui sa fie lansat cu chip-urile Qualcomm Snapdragon 875 si Exynos 9840, si putem ghici ca ar putea avea 4/5 camere, o baterie de capacitate mai mare, si mai mult RAM.

Samsung GALAXY S12 ar trebui sa fie lansat in primavara anului 2021, daca strategiile coreenilor nu se vor modifica, insa pana atunci absolut orice ramane in continuare posibil.