Samsung a Gasit ceva mai GROAZNIC decat Decupajele Telefoanelor

Samsung a gasit ceva care este mai groaznic decat decupajele din telefoanelor mobile, iar intr-un nou brevet de inventie prezinta viziunea sa pentru viitor.

Samsung GROAZNIC Decupajele Telefoanelor

Samsung incearca sa rezolve problema decupajelor din ecranele telefoanelor mobile, insa din pacate pentru toata lumea a gasit ceva care este mult mai rau decat ceea ce avem acum. Mai exact, Samsung a gandit unconcept de telefon care nu are decupajul in ecran, ci in afara acestuia, ceea ce face design-ul cu mult, mult mai urat decat ceea ce avem in momentul de fata pentru dispozitivele pe care le folosim in viata de zi cu zi.

Samsung prezinta intr-un brevet de inventie solutia pe care a gasit-o pentru decupajele telefoanelor mobile, iar dupa cum puteti vedea mai jos, ea este una extrem de proasta, si e greu de crezut cum a ajuns intr-un brevet de inventie. Samsung nu este prima companie care a gandit un asemenea design stupid pentru telefoane, cei de la Xiaomi avand o idee similara, dar spre fericirea tuturor fanilor, pana acum nu a fost pus nimic in practica.

Samsung a Gasit ceva mai GROAZNIC decat Decupajele Telefoanelor

Samsung GROAZNIC Decupajele Telefoanelor brevet

Samsung acel decupaj scos in afara ecranului telefoanelor poate ascunde camerele frontale, difuzorul, senzorii necesari pentru ecran, totul exact precum avem acum in telefoanele iPhone, sau cele de la Huawei. Mutarea decupajului telefoanelor deasupra ecranului n-ar rezolva vreo problema existenta, cei de la Samsung doar gandind un design mult mai urat decat cele care sunt oferite in momentul de fata pentru telefoanele cu decupaje.

Samsung probabil ca nu planuieste sa lanseze prea curand un telefon care are un design de acest gen, insa daca o va face, atunci va surprinde intr-un mod negativ foarte multe persoane, ceea ce nu e usor de realizat. Desigur ca aici intervine si dorinta clientilor de a cumpara telefoane care sa arate cat mai bine, si e posibil ca un telefon de la Samsung care arata asa sa nu fie chiar atat de cautat de catre clientii din toata lumea.

Samsung breveteaza foarte multe design-uri pentru telefoane, la fel ca Apple, insa desigur ca nu toate ajung sa si fie folosite in dispozitive vandute in intreaga lume.

4 COMENTARII

  1. Ce le caca mintea koreenilor :)) se vede clar mentalitatea de 2 lei a Samsung. Prima si ultima lor inovatie clara a fost cu galaxy s8