iOS 13: ASA poti Rezolva o PROBLEMA foarte MARE a iPhone

iOS 13 are o problema foarte mare pe telefoanele iPhone, iar pana cand o va rezolva compania Apple, poti incerca aceasta metoda pentru a-ti putea folosi telefonul.

iOS 13 rezolva problema iphone

iOS 13 a ajuns saptamana aceasta la versiunea iOS 13.1.3, iar din pacate cei de la Apple inca nu au reusit sa rezolve cateva probleme extrem de serioase cu care unii dintre clienti se confrunta de ceva vreme, fara vreo solutie. Vorbesc despre problemele cu semnalul si oprirea brusca a apelurilor telefonice, foarte multi utilizatori cu telefoane iPhone avand aceasta problema raportata dupa instalarea iOS 13, si ea nu a fost rezolvata de Apple inca.

iOS 13 nu are vreo explicatie logica pentru aceasta problema care distruge functionalitatea principala a iPhone, cea de telefonie, deci acei clienti care sunt suparati din cauza existentei ei au o justificare foarte buna pentru asta. O posibila solutie pentru a incerca sa rezolvati aceasta problema a iOS 13 pe telefoanele iPhone implica o resetare a setarilor de retea pentru telefoanele voastre, dar desigur ca nu este 100% sigur ca metoda va functiona pentru oricine.

iOS 13: ASA poti Rezolva o PROBLEMA foarte MARE a iPhone

iOS 13 va permite sa resetati setarile de retea la fel precum si in vechile versiuni ale jsistemului de operare al celor de la Apple, deci daca ati mai facut asta, atunci stiti ce pasi trebuie sa urmati. Inainte de a va spune cum sa faceti aceasta procedura, va readuc aminte faptul ca atat in iOS 13, cat si in versiunile anterioare, aceasta procedura implica stergerea tuturor parolelor pentru retele Wi-Fi, sau dispozitive Bluetooth, deci nu o faceti oricum.

iOS 13 va permite sa resetati setarile de retea din Settings > General > Reset > Reset Network Settings, Configurari > General > Resetare > Resetati configurari Retea. Activand optiunea veti si reporni telefonul pentru ca resetarea sa fie facuta, iar la final e foarte posibil ca problemele voastre cu semnalul, sau intreruperea apelurilor sa fie rezolvate, insa daca asta nu se intampla, trebuie sa asteptati ale actualizari pentru iOS 13.

iOS 13.2 va fi lansat de Apple pana la finalul lunii, sau la inceput de noiembrie, dar pana acum nu s-a descoperit vreo posibila rezolvare pentru aceste probleme in acest update.