Clientii Telekom vor REGRETA ENORM VANZAREA catre Orange

Clientii Telekom vor regreta enorm vanzarea catre Orange daca in urma tranzitiei se vor trezi cu aceasta schimbare la care sigur nu se asteapta acum.

Telekom clientii REGRETA vanzarea Orange

Telekom este in plin proces de a-si vine divizia de servicii fixe catre cei de la Orange in cadrul unei tranzactii despre care deocamdata nu se stie nimic, dar care cu siguranta nu va fi una chiar atat de ieftina. Totusi, Telekom vrea sa fuga repede din Romania, iar asta ar putea insemna ca Orange ar putea beneficia de un pret mult mai bun pentru divizie decat cel pe care l-ar plati in mod normal, dar clientii ar putea regreta enorm aceasta trecere.

Telekom are in momentul de fata preturi mult mai mici pentru serviciile de televiziune si internet in comparatie cu cei de la Orange, diferentele fiind uriase, iar clientii vor resimti din plin schimbarile daca preturile vor ajustate. Telekom are preturi mai mici pentru abonamente, sau pachete de servicii, si beneficii mai multe, pentru clienti, deci daca Orange le-ar prelua clientii, ar putea face ajustari de preturi care ar putea fi in detrimentul multora.

Clientii Telekom vor REGRETA ENORM VANZAREA catre Orange

Orange foloseste acum infrastructura celor de la Telekom pentru a furniza servicii de internet fi televiziune fixa, la preturi mai mari decat ei, si cu acoperire mult mai slaba, probabil pentru a reduce si costurile. Chiar daca ar cumpara divizia de servicii fixe a celor de la Telekom, Orange ar trebui sa isi recupereze investitia facuta, deci e destul de improbabil sa-si si reduca preturile pentru clientii pe care-i va prelua de la grupul german.

Telekom are mult mai multi clienti decat Orange pe partea de servicii fixe, un total de 4.6 milioane la numar, iar la grupul francez ar urma sa ajunga toti, si ar genera venituri insemnate in fiecare luna. Contractele in derulare vor ramane mai mult ca sigur neschimbate, insa Orange le-ar putea impune clientilor Telekom sa accepte abonamente mai scumpe in momentul in care ele vor expira, ceea ce pe multi i-ar putea impinge spre RCS & RDS.

Orange nu si-a dezvaluit strategia de administrare a clientilor pe care-i va prelua de la Telekom, si nici nu o va face prea curand, dar toti trebuie sa aiba in vedere si aceasta problema.