Tehnologia INCREDIBILA pentru iPhone Dezvoltata de Apple

Apple implementeaza o tehnologie incredibila in telefoanele iPhone, iata ce au dezvoltat cei din Cupertino pentru clientii care cumpara aceste produse.

iphone laser apple ecran

Apple pregateste implementarea unei noi tehnologii incredibile in telefoanele iPhone pe care le va lansa in viitor, si toti clientii se vor putea bucura de schimbarile uriase care urmeaza sa fie oferite. Mai exact, cei de la Apple vor sa foloseasca o noua tehnologie cu laser pentru ecranele telefoanelor iPhone, astfel incat folosirea tastaturii virtuale sa fie interpretata mult mai exact, deci vor disparea literele introduse accidental la scrierea de teste de catre noi.

Senzori VCSEL ar urma sa fie integrati in iPhone, impreuna cu alte tehnologii revolutionare, pentru a permite determinarea mult mai exacta a atingerilor facute de catre utilizatori pe ecrane. Noua tehnologie cu laser care va fi implementata de catre compania Apple va putea fi si un inlocuitor pentru 3D Touch, la care cei de la Apple au renuntat in momentul de fata pentru ca ocupa prea mult spatiu in carcasa telefoanelor sale.

Tehnologia INCREDIBILA pentru iPhone Dezvoltata de Apple

iphone laser apple ecran tastatura

Intr-un sistem de acest gen pentru telefoanele iPhone, s-ar analiza reflexia luminii emanate de catre lasere pentru a interpreta cu exactitate unde sunt facute apasarile pe ecran, dar si cat de puternic se apasa pe el. Laserele ar creste substantial acuratetea cu care telefoanele iPhone percep tot ceea ce scriem, si desi experienta de folosire va fi mult imbunatatita, tehnologia in sine este scumpa, si ar creste pretul telfoanelor.

Apple descrie acest sistem intr-un nou brevet de inventie care a fost inregistrat recent pentru compania americana, iar ceea ce descrie acolo este surprinzator, mai ales ca nicio alta companie nu foloseste ceva similar. Implementand aceasta tehnologie in iPhone, cei de la Apple vor oferi un avantaj serios pentru telefoanele lor in fata concurentei, dar desigur ca de la brevet de inventie la produs finit este cale foarte lunga.

Chiar dca Apple va dori sa implementeze aceasta tehnologie in iPhone, va mai trece destul timp pana cand o vom avea.