iPhone 11 Pro Max DEPASIT de un Telefon SURPRIZA in Autonomia Bateriei

iPhone 11 Pro Max este depasit de un telefon surpriza in ceea ce priveste autonomia bateriei, iata ce realizare uriasa a reusit sa obtina Apple pentru clienti.

iPhone 11 Pro Max DEPASIT autonomie asus rog phone ii

iPhone 11 Pro Max are autonomie extrem de buna pentru baterie, si foarte multa lume lauda beneficiile pe care compania Apple le ofera pentru ei multumita imbunatatirilor facute pentru noul chip A13. Pana acum, iPhone 11 Pro Max a reusit sa distruga in teste atat Huawei Mate 30 Pro cat si Samsung GALAXY S10 Plus, sau Samsung GALAXY Note 10 Plus, fara a mai lua in calcul telefoane de la alti producatori, exceptand desigur ASUS.

iPhone 11 Pro Max a fost depasit in ceea ce priveste autonomia bateriei de catre un telefon surpriza, mai exact ASUS ROG Phone II, diferenta dintre ele fiind mica, dar totusi exista si trebuie mentionata. Conform unui test recent, iPhone 11 Pro Max obtine putin peste 15 ore si jumatate de autonomie pentru baterie, in timp ce ASUS ROG Phone II obtine putin peste 16 ore, iar la aceste valori diferenta este una mica, cu impact la fel de mic, per total.

iPhone 11 Pro Max DEPASIT de un Telefon SURPRIZA in Autonomia Bateriei

iPhone 11 Pro Max DEPASIT autonomie asus rog phone ii baterie

iPhone 11 Pro Max este depasit de catre ASUS ROG Phone II cand ecranul are setata rata de refresh la 60 Hz, jumatate fata de cea care ofera experienta buna pentru jocuri, dar acesta e nivelul la care se gaseste si telefonul Apple. Comparatia e buna pentru ca iPhone 11 Pro Max are o rata de refresh tot de 60 Hz pentru ecran, deci ASUS ROG Phone II ofera autonomie mai buna in aceste conditii, dar nu si cu rata de refresh setata la 120 Hz.

iPhone 11 Pro Max ramane in continuare peste orice alte telefoane, depasind Huawei Mate 20 si Samsung GALAXY S10 Plus cu peste 2 ore, diferenta crescand la aproape 3 ore in cazul ASUS ROG Phone II cu ecranul setat la 120 Hz. De aici incolo diferenta tot creste, iar fata de iPhone 8, de exemplu, exista o diferenta de 5 ore in favoarea iPhone 11 Pro Max, ceea ce reprezinta o schimbare colosala pentru toti utilizatorii.

iPhone 11 Pro Max ofera cea mai buna autonomie pentru baterie dintre toate telefoanele la setarile standard, dar ASUS ROG Phone II il intrece usor daca experienta sa de folosire este stricata.

15 COMENTARII

  1. Off-topic : am găsit un 11 pro să-l iau de la cineva care vine din Germania și care spune ca are abonament acolo de 50€/luna , îl iau la 4500 roni, întrebarea mea este : poate sa îmi dea teapa : gen să-l declare furat după un timp și sa ma trezesc cu polița la usa? Mi-a zic ca îmi da factura și garanția !

  2. Nu are treaba..ideea este sa nu fie activat
    Daca ai factura si telefonul este cam imposibil
    Daca vrei sa fii foarte sigur,roaga-l sa iti semneze pe factura ca ti-a vandut tie telef

  3. Singura problema sa nu-l bage operatorul in blacklist pentru neplata abonamentului , vezi cum a fost cumparat telefonul .
    Ex , eu am primit din america un Pro Max , am dat 400$ de la Verizon , sunt sigur ca il baga in lista neagra pentru neplata abonamentului , nu este o problema daca nu te duci in tara respectiva .

  4. Factura este garantia. Pai il setezi de fata cu el. Telef sa fie dec de la icloud etc si formatat
    Dupa asta nu mai are ce face plus ca ai si factura