Apple Pregateste o MARE SURPRIZA pentru Lansarea 5G in iPhone

Apple pregateste o foarte mare surpriza pentru lansarea 5G in viitoarele sale modele de telefoane iPhone, iata ce au gandit americanii pentru noi.

apple surpriza lansare 5g iphone

Apple are planuri foarte mari pentru lansarea suportului 5G pentru telefoanele iPhone, iar asta in conditiile in care compania americana vinde din ce in ce mai putine telefoane in fiecare an. Pentru ca tehnologia 5G devine tot mai importanta, cei de la Apple vor ca in 2020 sa lanseze nu mai putin de 4 modele de telefoane iPhone care au sport pentru aceste retele de telefonie mobila, ceea ce ar fi o veste grozava pentru toata lumea.

Care vor fi cele 4 modele de telefoane iPhone cu conectivitate 5G nu se stie prea clar, insa sigur vom avea trei modele ale iPhone 12 care vor permite conectarea la retelele 5G si folosirea lor. Un analist american spune ca Apple ar urma sa lanseze patru modele din seria iPhone 12 in 2020, dar e extrem de greu de crezut ca se va intampla acest lucru, cei de la Apple neavand motive sa mai extinda numarul de telefoane lansate in fiecare an.

Apple Pregateste o MARE SURPRIZA pentru Lansarea 5G in iPhone

E posibil ca Apple sa lanseze o versiune ieftina a iPhone 12 care nu are 5G integrat, tocmai pentru a costa mai putin, dar asta ar lasa actualele modele din seria iPhone 11 fara vreo utilitate, si ar trebui scoase din vanzare. Desigur ca Apple n-a actionat intotdeauna chiar logic in ceea ce priveste lansarile sale de telefoane iPhone noi, asa ca n-ar fi greu de crezut ca am putea avea parte de surprize inclusiv in aceasta privinta.

Pe de alta parte, in primavara anului viitor este asteptata lansarea iPhone SE 2 de la compania Apple, si este improbabil ca in acest model sa fie oferita conectivitate 5G pentru clienti. iPhone SE 2 trebuie sa fie un telefon ieftin, iar integrarea 5G ar creste substantial costul de vanzare, deci Apple cu siguranta nu va dori sa ofere tehnologia de ultima egneratie inclusiv pentru aceste telefoane, deci nu va asteptati la acest lucru.

Acestea fiind spuse, ne asteapta mai multe telefoane iPhone cu suport 5G in 2020 de la compania Apple.