RCS & RDS are o ATENTIONARE IMPORTANTA pentru TOTI Clientii

RCS & RDS are o atentionare foarte importanta pentru toti clientii din Romania, iata ce trebuie sa stii chiar in acest moent despre serviciile companiei.

RCS & RDS ATENTIONARE Clientii

RCS & RDS este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, cu milioane peste milioane de clienti in intreaga tara, fiind lider incontestabil pe partea de internet fix. Acum cei de la RCS & RDS le promit clientilor internet fix cu viteze de pana la 1000 Mbps in Romania, insa ceea ce toata lumea trebuie sa stie este ca acestea sunt vitezele maxime care pot fi atinse, iar in realitate ele pot fi mult mai mici.

RCS & RDS are pe website-ul sau o pagina speciala in care listeaza foarte clar pentru clienti ce viteze de internet fix le promite in momentul de fata in Romania, dar si la ce se pot astepta in utilizarea obisnuita. Cei de la RCS & RDS listeaza acolo vitezele minime care pot fi atinse beneficiind de internet fix prin FTTB, FTTC, FTTH in momentul de fata, dar si vitezele medii de care clientii se pot bucura cand folosesc internetul fix.

RCS & RDS are o ATENTIONARE IMPORTANTA pentru TOTI Clientii

RCS & RDS viteze internet fix limite
Vitezele minime, medii, maxime de internet fix in reteaua RCS & RDS.

RCS & RDS are pentru fiecare tip de abonament in parte vitezele maxime, minime si medii listate, si nu o sa intru in ele pentru ca le puteti vedea mai sus, insa e bine stiti si ce puteti primi. Cei de la RCS & RDS nu pot garanta aceste viteze la preturile foarte mici ale abonamentelor pe care clientii le cumpara, si daca nu le atingeti, atunci e bine sa stiti ca pe website-ul lor exista informatii clare cu privire la experienta de care veti avea parte.

RCS & RDS are in orase vitezele medii pe care le vedeti in ultima coloana a tabelului, insa din pacate in cazul conexiunilor de la case, lucrurile nu stau intotdeauna chiar atat de bine, vitezele de baza fiind mici. In functie de tipul de infrastructura de fibra optica a RCS & RDS vitezele pentru internetul fix sunt diferite, si e bine sa aveti asteptarile bazate pe realitate si pe ceea ce se poate oferi prin serviciile de acest gen.

RCS & RDS are cel mai bun internet fix din Romania, iar asta e o parere personala dupa ani de zile ca si client, acesta fiind unul dintre punctele forte, impreuna cu televiziunea, insa internetul mobil e groaznic, la fel ca semnalul, dar nu le poti avea pe toate.