RCS & RDS, Orange, Vodafone, Telekom Ofera Beneficii MAI MARI in Abonamente

RCS & RDS, Orange, Vodafone, Telekom vor oferi beneficii mult mai mari in abonamentele pe care le au in Romania, iata ce au decis operatorii pentru clienti.

RCS & RDS, Orange, Vodafone, Telekom dizabilitati

RCS & RDS, Orange, Vodafone, Telekom au convenit impreuna cu autoritatile de la ANCOM sa revizuiasca ofertele pentru abonamentele care sunt oferite in Romana pentru unii dintre clientii actuali. Mai exact, RCS & RDS, impreuna cu restul companiilor telecom, au fost de acord sa ofere abonamente cu beneficii mult mai bune pentru persoanele cu dizabilitati auditive, si/sau de vorbire, de vedere, acesti clienti urmand a avea mai multe minute, SMS-uri, date.

RCS & RDS, plus restul companiilor, vor fi obligate sa ofere noile abonamente in termen de maxim 6 luni de la momentul adoptarii deciziei ANCOM de a impune stabilirea de oferte mult mai bune pentru acesti clienti. ANCOM a stabilit impreuna cu RCS & RDS, si restul operatorilor, o serie de beneficii minime, si preturi recomandate, pentru abonamentele care sunt oferite persoanelor cu dizabilitati, astfel ca exista niste limite pentru schimbari.

RCS & RDS, Orange, Vodafone, Telekom Ofera Beneficii MAI MARI in Abonamente

RCS & RDS, la fel ca restul companiilor, vor trebui sa ofere pentru persoanele cu dizabilitati auditive si/sau vorbire, SMS-uri nelimitate in retea, 300 SMS-uri in alte retele, 3 GB internet si trafic nelimitat pentru servicii de interpretare video/limbaj mimico-gestual. Toate acestea vor costa maxim 6 euro pe luna, si reprezinta o schimbare majora fata de limitele impuse pentru abonamente RCS & RDS, si nu numai, care au doar 150 SMS-uri si 300 MB internet.

RCS & RDS, inclusiv restul operatorilor, vor oferi pentru persoanele cu dizabilitati vizuale minim 2000 minute in retea, 500 nationale si 3 GB date la pretul de doar 4 euro pe luna, inclusiv TVA. In momentul de fata cei de la RCS & RDS, si restul, au impuse abonamente cu 300 de minute nationale si doar 300 MB internet, deci vorbim din nou despre o crestere uriasa a beneficiilor de care au parte persoanele ce sufera de asemenea dizabilitati.

RCS & RDS, Orange, Vodafone, Telekom au deja abonamente in oferte care au mai multe beneficii la preturi foarte bune, dar aceste abonamente speciale vor fi disponibile doar pentru persoanele cu dizabilitati la minim aceste preturi.