iPhone: INCREDIBIL cat de MULT CRESTE Dark Mode Autonomia Bateriei

Un nou test incredibil facut pe iPhone ne arata cat de mult a crescut autonomia bateriei pe telefoanele iPhone dupa activarea dark mode de catre utilizatori.

Telefoanele iPhone au, incepand cu iPhone X, ecrane OLED implementate de catre compania Apple, iar multa lume se astepta ca odata cu implementarea unui dark mode in iOS 13, autonomia bateriei sa creasca substantial. Ei bine, un test facut pe iPhone XS Max cu dark mode activat, si dezactivat, ne arata ca tema intunecata poate creste cu pana la 30% autonomia bateriei unui asemenea model de telefon in utilizarea obisnuita a acestuia.

Diferenta dintre utilizarea unui iPhone XS Max cu si fara dark mode este uluitoare, 30% reprezentand cateva ore bune de utilizare de care detinatorul se poate bucura pentru a-si folosi telefonul. Pentru acest test au fost folosite doar aplicatii care au dark mode implementat de catre producatori, deci nu si aplicatii care nu beneficiaza de asa ceva pentru a imbunatati substantial autonomia bateriei telefoanelor pe care sunt folosite.

iPhone: INCREDIBIL cat de MULT CRESTE Dark Mode Autonomia Bateriei

Autonomia telefonului iPhone XS Max folosit pentru test a fost deasemenea setata la o valoare potrivita pentru folosirea in interiorul cladirilor, iar asa s-a ajuns la un maxim de 30%. In cazul folosirii in exterior, cu o autonomie setata la o valoare mai mare, sporul de autonomie multumita folosirii dark mode nu va fi la fel de mare, dar chiar si asa, va exista un spor substantial in comparatie cu ceea ce obtine in mod normal un utilizator.

Nici daca veti combina folosirea de aplicatii cu dark mode si fara nu veti obtine un spor la fel de mare pentru autonomie, dar din nou, tot veti avea parte de o perioada mai lunga de utilizare fata de iOS 12. Indiferent cum privim aceasta situatie, dark mode creste autonomia bateriei iPhone, fie ca vorbim despre 5%, sau 30%, veti simti cu siguranta o imbunatatire notabila pentru durata de utilizare a telefonului in viata de zi cu zi, ceea ce e grozav.