Samsung GALAXY NOTE 11 va avea o Functie SPECIALA Neasteptata

Samsung GALAXY NOTE 11 va avea o functie speciala si neasteptata integrata de catre compania Samsung, iata ce va fi disponibil pentru fanii din toata lumea.

Samsung GALAXY NOTE 11 functie speciala

Samsung GALAXY NOTE 11 va fi lansat, in mod surprinzator, cu o functie speciala la care putina lume se astepta sa vina de la Samsung anul viitor, insa iata ca pentru fani exista si vesti bune pentru 2020. Vorbim despre faptul ca in Samsung GALAXY NOTE 11 urmeaza sa fie implementata o camera sub ecranul telefonului, ceva ce n-ar trebui sa vedem in Samsung GALAXY S11, de exemplu, dar am putea vedea intai in Samsung GALAXY Fold 2.

Samsung GALAXY NOTE 11 ar urma sa fie al doilea telefon premium in care cei de la Samsung ar vrea sa implementeze o camera sub ecran, telefonul plaibil fiind vizat initial pentru aceasta noutate majora. Este normal ca Samsung GALAXY Fold 2 sa aiba initial aceasta tehnologie din moment ce implementarea sa este scumpa, iar telefonul e scump, iar pana la lansarea Samsung GALAXY NOTE 11 probabil ca procesul de fabricatie va fi simplificat.

Samsung GALAXY NOTE 11 va avea o Functie SPECIALA Neasteptata

Samsung GALAXY NOTE 11 este deocamdata la o distanta foarte mare de lansare in momentul de fata, deci pana atunci se pot schimba foarte multe in planurile pe care le are acum compania coreeana. Foarte multi dintre fani asteapta o asemenea schimbare pentru ecranul Samsung GALAXY NOTE 11, iar asta deoarece perforatia ar urma sa dispara in totalitate din ecrane, chiar daca aceasta a fost mult redusa in Samsung GALAXY NOTE 10 in vara.

Samsung GALAXY NOTE 11 cu o camera scunsa sub ecran ar avea parte de un design mult mai atractiv decat actualele modele, insa asta ar putea afecta, din pacate, felul in care sunt facute pozele de camera frontala. Desigur ca mai multe vom afla abia cand vor aparea primele telefoane cu asemenea camere, Xiaomi si OPPO avand unele pregatite, iar Samsung GALAXY NOTE 11 va fi lansat in urma lor, probabil la o distanta mare.

Samsung GALAXY NOTE 11 ar trebui sa apara in magazine in august 2020, sau cel putin asa s-a intamplat cu toate modelele lansate inaintea sa, deci ne putem astepta la o strategie similara.