Samsung, SCHIMBARE ISTORICA pentru GALAXY S11 si NU Numai

Samsung pregateste o schimbare istorica pentru telefoanele pe care le va lansa in 2020, iata ce se va intampla cu Samsung GALAXY S11 si Samsung GALAXY Note 11.

samsung schimbare istorica

Samsung vrea ca in 2020 sa faca o schimbare istorica pentru ceea ce stim acum ca seria Samsung GALAXY S11, insa si pentru seria Samsung GALAXY Note 11, iar acest lucru este in discutie in Coreea de Sud acum. Samsung vrea sa elimine complet aceste denumiri pentru telefoanele sale, si poate chiar sa le combine din doua serii separate, intr-una singura, care ar avea ca denumire finala Samsung Galaxy One, dar deocamdata aceasta este in discutie.

Samsung ar face una dintre cele mai mari schimbari din istoria sa prin renuntarea la brand-urile care au facut-o populara, dar si prin combinarea seriilor intr-una singura, care poate ca ar avea succes si mai mare. Daca Samsung va renunta la denumiri si la separarea seriilor, atunci probabil ca vrea sa faca si o schimbare extrem de mare de strategie pentru intreaga linie de produse, care acum merge pe lansari premium in primavara si final de vara.

Samsung, SCHIMBARE ISTORICA pentru GALAXY S11 si NU Numai

Samsung merge acum in tandem cu cei de la Huawei in ceea ce priveste lansarile de telefoane noi, si va fi greu de rupt aceasta traditie pentru ca de la chinezi vor veni mai multe noutati anual. Mai mult decat atat, telefoanele celor de la Samsung isi pierd foarte rapid din “atractivitate”, astfel ca lansarea segmentata mai aduce compania si telefoanele sale in atentia lumii, ceea ce ar disparea complet prin renuntarea la doua serii separate.

Samsung ar putea imparti telefoanele premium intr-o serie combinata intre S11 si Note 11, plus o a doua serie de telefoane pliabile, dar care sa aiba si preturi ceva mai “omenesti” pentru clienti. Ideea in sine n-ar fi una rea, ar fi foarte indrazneata, iar asa Samsung ar renunta in final la seria Note, care oricum are atractivitate mica, si ar inlocui-o cu ceea ce ar trebui sa fie o serie de viitor, telefoanele pliabile Fold.

Samsung nu a luat deocamdata o decizie finala cu privire la schimbarea de strategie si renuntarea la lansarile Samsung GALAXY S11 si Samsung GALAXY Note 11 ca telefoane separate, dar poate ca-i vom afla planurile din timp.