Windows 10 UPDATE BLOCHEAZA PC-uri Afisand Ecrane Albastre

Windows 10 are un nou update care blocheaza PC-urile afisand ecrane albastre, iata ce patch genereaza aceste probleme, si cum poti scapa de ele chiar acum.

Windows 10 UPDATE blocheaza pc

Windows 10 are astazi din nou parte de o alerta extrem de importanta pentru cei care au instalat pana acum sistemul de operare in calculatoare, iar asta pentru ca unii dintre utilizatori au calculatoarele blocate cu ecrane albastre. KB4517389 este numarul update-ului pentru Windows 10 care genereaza aceste probleme foarte mari pentru utilizatorii din lumea intreaga, deci vorbim despre o situatie foarte problematica pentru care nu exista inca o explicatie.

Windows 10 este o actualizare din cauza careia utilizatorii de calculatoare au inceput sa raporteze probleme foarte mari cu Start Menu, dar si cu browserul Microsoft Edge, insa se pare ca situatia este foarte departe de a se termina. Aceste ecrane albastre apar in mod inopinat pe calculatoarele in care a fost instalata aceasta actualizare pentru Windows 10, deci PC-urile pot fi blocate fara vreo avertizare prealabila, si desigur ca ele repornesc imediat dupa blocare.

Windows 10 UPDATE BLOCHEAZA PC-uri Afisand Ecrane Albastre

Windows 10 poate avea problema rezolvata prin dezinstalarea actualizarii cu numarul KB4517389, insa desigur ca asta readuce problemele pe care acest patch le rezolva pentru utilizatori, deci putini sunt multumiti de aceasta situatie. Windows 10 nu are aceasta problema extrem de serioasa recunoscuta de catre cei de la Microsoft deocamdata, iar asta inseamna ca e putin probabil sa lucreze vreun inginer acum la rezolvarea ei, si asta e o veste foarte proasta pentru toti.

Windows 10 a avut numeroase probleme in ultima vreme, iar acest patch tot are aparute probleme noi fara vreo avertizare, utilizatorii fiind cei care le descopera in mod complet aleator in timp ce isi folosesc PC-urile in mod obisnuit. Avand in vedere ca Microsoft inca nu a recunoscut existenta acestei probleme, din pacate este extrem de posibil ca ea sa nu fie rezolvata chiar atat de rapid precum si-ar dori lumea, iar asta trebuie sa stie toti.

Windows 10 va avea la un moment dat lansat un patch si pentru aceste buguri, dar trebuie multa rabdare pentru ca situatia sa fie redusa la normal pentru toata lumea.