INOVATIA Samsung GALAXY S11 pentru a DISTRUGE iPhone, Huawei

Samsung GALAXY S11 ar putea fi lansat cu o inovatie tehnologica surprinzatoare pentru a distruge iPhone 11 si Huawei P40 Pro, iata cu ce ne va uimi.

Samsung GALAXY S11 INOVATIA DISTRUGE iPhone Huawei

Samsung GALAXY S11 are anuntata de catre presa o inovatie uimitoare care este gandita pentru a distruge concurenta facuta de iPhone 11 si Huawei P40 Pro, insa vorbim despre un proiect extrem de indraznet. Pentru Samsung GALAXY S11 este anuntata implementarea unui sistem extrem de complex care fie ar permite ascunderea unei camere sub ecran, fie ar permite adaugarea unui ecran secundar pentru a extinde functionalitatea pentru Android.

Samsung GALAXY S11 ecran rulat

Samsung GALAXY S11 are descris intr-un brevet de inventie acest sistem extrem de complex, care ar permite ascunderea camerei in carcasa si rularea sa spre exterior folosind un mecanism neobisnuit pentru telefoane. Puteti vedea din imaginile de mai jos cum ar putea arata totul, iar daca s-ar adauga si un ecran secundar in Samsung GALAXY S11, am vorbi despre un telefon care nu doar ca ar fi mai gros, dar ar avea mai multa tehnologie decat orice altceva.

INOVATIA Samsung GALAXY S11 pentru a DISTRUGE iPhone, Huawei

Samsung GALAXY S11 ecran rulat carcasa

Samsung GALAXY S11 ar avea o portiune din carcasa rotita sub ecranul principal, care ar fi usor ridicat pentru a deveni vizibila si camera frontala, care n-ar mai exista in formatul actual. Camera frontala rotita de sub carcasa ar putea avea in Samsung GALAXY S11 si un alt ecran, ceea ce ar face experienta cu atat mai interesanta, dar desigur ca daca ideea in sine pare buna, implementarea este extrem de dificila, in final pentru telefon.

Samsung GALAXY S11 ecran rulat mecanism

Samsung GALAXY S11 nu ar avea nevoie de o inovatie tehologica atat de complexa pentru a avea succes, o simpla ascundere a camerei frontale sub ecran fiind suficienta pentru a multumi orice utilizatori. Desigur ca de la coreeni am mai vazut implementari prea complicate in trecut, dar e posibil ca pentru Samsung GALAXY S11 sa fie oferit asa ceva, daca se doreste intr-adevar extravaganta, ceea ce nu este tocmai exclus.

Samsung GALAXY S11 ecran rulat mecanism complex

Samsung GALAXY S11 va fi lansat in primavara anului 2020 de catre Samsung, 18 februarie fiind anuntata pana acum ca posibila data de prezentare, dar despre ziua lansarii deocamdata nu se stie nimic.