DEZAMAGIREA Samsung GALAXY S11 ce va INTRISTA TOTI Fanii

Samsung GALAXY S11 are parte de o mare dezamagire care-i va intrista pe fanii din intreaga lume, iata ce nu vor avea in viitorul model de telefon.

DEZAMAGIREA Samsung GALAXY S11 INTRISTA Fanii

Samsung GALAXY S11 are confirmata, din pacate, o foarte mare dezamagire pentru toti utilizatorii din intreaga lume, dar e ceva ce unii se asteptau sa auda, mai ales daca luam in calcul tot ceea ce s-a intamplat in 2019. Conform presei din Coreea de Sud, Samsung GALAXY S11 nu va avea un ecran care nu are perforatie pentru camera frontala, iar asta desi in 2020 vom vedea cu siguranta cel putin un telefon de la coreeni cu o asemenea schimbare.

Samsung GALAXY S11 nu va fi acel telefon, compania Samsung ordonand ca productia de ecrane fara perforatie pentru camera frontala sa inceapa, dar totul la o fabrica unde exista capacitate mica de productie pentru ecrane OLED. Asta inseamna ca primul telefon al coreenilor care are camera ascunsa sub ecran nu va fi Samsung GALAXY S11, ci fie Samsung GALAXY Fold 2, sau Samsung GALAXY Note 11, asa cum au spus unele zvonuri deja.

DEZAMAGIREA Samsung GALAXY S11 ce va INTRISTA TOTI Fanii

Samsung GALAXY S11 avea asteptata de catre toti fanii o schimbare atat de mare pentru design care sa le aduca ecrane fara gauri in ele pentru camerele frontale, dar se pare ca acest lucru nu se va intampla. Aceasta este o dezamagire pentru clienti deoarece Samsung GALAXY S11 va fi primul telefon premium important care va fi lansat de catre coreeni la inceputul anului viitor, iar lipsa unei asemenea schimbari ar putea afecta si vanzarile.

“Samsung Electronics va lansa cel mai probabil un smartphone fără găuri de cameră pe ecran în 2020. Ecranul pentru acest model va fi compus panourile OLED de la Samsung Display folosind tehnologia Under Display Camera. Ecranul cu tehnologia UDC se numește HIAA2, care este probabil să intre în instalația de producție a producătorului de afișaje din campusul său Asan 1 din provincia Chungcheong de Sud la sfârșitul acestei luni.”

Samsung GALAXY S11 nu va avea un ecran revolutionar de acest gen, dar va avea totusi noi procesoare mai bune, baterii de capacitate mai mare, sau alte imbunatatiri pentru calitatea imaginilor redate de ecran. Separat de asta, camerele vor fi schimbate in totalitate de catre coreeni pentru Samsung GALAXY S11, deci design-ul carcasei va fi imbunatatit, insa separat de asta ar trebui sa vedem si alte imbunatatiri.

Samsung GALAXY S11 ar putea fi prezentat pe data de 18 februarie, insa pentru lansare ar trebui sa asteptam pana undeva prin martie, deci totul inca e departe de indeplinire.