Facebook Messenger Pregateste IN SECRET o Noua Schimbare

Facebook Messenger pregateste in secret o noua schimbare pentru telefoanele din intreaga lume, iata ce urmeaza sa ofere pentru utilizatorii ce o folosesc.

Facebook Messenger secret chat heads

Facebook Messenger este una dintre cele mai mari platforme de mesagerie de pe planeta in momentul de fata, iar conform unor informatii aparute astazi, pregateste in secret o foarte mare schimbare. Vorbim despre o noutate de care a fost descoperita in aplicatia oficiala pentru telefoane, dar care este ascunsa deoarece doar inginerii companiei americane au acces la ea, astfel ca utilizatorii obisnuiti nu o pot vedea inca in Facebook Messenger, dar o vor avea.

Facebook Messenger pregateste o schimbare pentru felul in care sunt afisate sectiunile pentru stories, sau mesaje, aplicatia urmand a le delimita folosind asa-numitele chat heads, care au fost introduse acum mult timp. Cei de la Facebook au implementat chat heads in trecut in Facebook Messenger pentru a ne ajuta sa descoperim mai usor persoanele cu care purtam conversatii, si se pare ca acest sistem este deocamdata departe de a disparea.

Facebook Messenger Pregateste IN SECRET o Noua Schimbare

Facebook Messenger secret chat heads stories

Facebook Messenger are destul de multe schimbari in plin proces de dezvoltare in momentul de fata, compania americana dorind sa-si surprinda utilizatorii cu modificari pentru cam fiecare actualizare. Aplicatia Facebook Messenger este actualizata saptamanal cu diverse noutati, majoritatea dintre ele destul de mici, cam asa cum este si aceasta, insa totul ne arata ca la Facebook se doreste aducerea de noutati constante pentru toata lumea.

Facebook Messenger a facut o schimbare foarte importanta anul acesta si a implementat un dark mode pentru toata lumea, aceasta fiind modificarea pe care toata lumea a laudat-o din plin chiar de cand a fost descoperita. Desi acum vedem ca Facebook Messenger are pregatita in secret aceasta modificare pentru chat heads, nu este exclus ca forma finala sa fie usor diferita fata de ceea ce vedem in momentul de fata, deci nu va obisnuiti cu ea.

Facebook Messenger nu are deocamdata dezvaluita si o posibila data la care ar urma sa fie implementata aceasta modificare, deci ramane sa vedem ce anume urmeaza sa se intample in viitor.