Apple vrea sa Lanseze in 2020 un alt Produs la care NU te Asteptai

Apple vrea sa Lanseze in 2020 un alt Produs la care NU te Asteptai

Apple va transforma 2020 in “anul realitatii augmentate” deoarece vrea sa lanseze multiple produse care sa promoveze aceasta tehnologie. Mai exact, in 2020 ar trebui sa vedem in sfarsit de la compania Apple acea casca pentru realitate augmentata, care ar urma sa aiba si “ecrane cu holograme” vizibile in lentilele sale.

Aceasta noua casca pentru realitate augmentata va fi combinata cu un nou model al iPhone care are un senzor de imagine ToF special integrat. Apple vrea sa ofere o experienta mult mai buna pentru realitate augmentata atat pe iPhone 12, cat si prin aceasta noua casca pentru realitate augmentata,

Apple ar vrea ca pe aceasta casca pentru realitate augmentata, sau ochelari pentru realitate augmentata, pentru ca nu e clar, sa se afiseze diverse informatii din iOS. Interconectata cu un iPhone, casca ar afisa pe lentilele sale email-uri, mesaje, indicatii pentru navigare ghidata, sau chiar jocuri, si totul peste campul vizual al utilizatorilor.

“Ochelarii AR mult așteptați de la Apple, care se așteaptă să aibă afișări holografice în lentile. Apple a vizat 2020 pentru lansarea căștilor sale AR, o încercare de a reuși acolo unde Google Glass a eșuat cu ani în urmă. Ochelarii se așteaptă să se sincronizeze cu iPhone-ul unui purtător pentru a afișa lucruri precum texte, e-mailuri, hărți și jocuri pe câmpul vizual al utilizatorului.”

Exact precum in cazul Apple Watch, aceasta casca pentru realitate augmentata va fi dependenta de telefoanele iPhone, care se vor ocupa de toata procesarea. Dincolo de asta, casca pentru realitate augmentata ar trebui sa ofere o experienta superioara fata de tot ceea ce avem acum, produsele de acest gen fiind gandite pentru jocuri, si cu telefoane bagate in ele.