iPhone 12 va ARATA atat de CIUDAT cu Camera Cvadrupla (FOTO)

iPhone 12 va arata atat de ciudat cu noua camera cvadrupla pe care compania Apple vrea sa o implementeze in telefoanele pe care le va lansa anul viitor.

iPhone 12 ARATA CIUDAT Camera Cvadrupla

iPhone 12 va avea camera cvadrupla, informatia fiind furnizata de catre persoane care informatii in legatura cu planurile pe care le are compania Apple in momentul de fata, ceea ce s-a dovedit a fi o surpriza foarte buna. Problema este ca un iPhone 12 cu o camera cvadrupla va arata destul de ciudat, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, iar asta pentru ca includerea a inca unui senzor de imagine nu ar ajuta design-ul.

iPhone 12 va avea un senzor de imagine ToF integrat de catre compania Apple pe langa actualii senzori de imagine care sunt in telefoanele din seria iPhone 11, iar acesta ar trebui inghesuit cumva in actuala structura patrata. In imagine de mai jos puteti vedea cum ar putea arata acest al patrulea senzor de imagine, si cat de greu ar fi de introdus in actualul ansamblu pe care cei din Cupertino l-au gandit pentru camerele telefoanelor proprii.

iPhone 12 va ARATA atat de CIUDAT cu Camera Cvadrupla (FOTO)

iPhone 12 ARATA CIUDAT Camera Cvadrupla foto

iPhone 12 nu va avea integrat acest senzor de imagine ToF separat de ansabmlul actual, iar asta pentru ca Apple nu prea are loc unde sa mai introduca o componenta de acest gen in afara acelei zone. Mai  toti producatorii de telefoane au implementat senzorii de imagine ToF langa camera principala a dispozitivelor, iar in iPhone 12 alta implementare logica nu prea pare sa fie evidenta, dar poate ca primele schite ne vor lamuri.

iPhone 12 ar trebui sa aiba primele schite de productie ale prototipurilor publicate de catre parteneri ai celor din Cupertino in urmatoarele luni, asa ca ar trebui sa aflam din timp ceea ce vom primi. Ca sa fiu sincer, daca iPhone 12 va avea senzorul de imagine ToF integrat intr-un asemenea mod, e greu de crezut ca s-ar putea plange cineva de implementare, asa ca ar fi bine sa va obisnuiti cu ceea ce va ajunge la toti clientii.