SURPRIZA Majora din iPhone SE 2 La care NIMENI NU s-a Gadit

iPhone SE 2 are parte de o schibmare majora la care nimeni nu s-a gandit pana acum, compania Apple avand planuri mari in ceea ce priveste telefoanele sale.

iPhone SE 2 surpriza nimeni gandit

iPhone SE 2 pare sa fie in mod sigur pregatit pentru lansare in 2020, numarul de zvonuri care anunta lansarea sa inmultindu-se, iar asta sugereaza faptul ca Apple este hotarata sa-l aduca pe piata. Multumita interesului tot mai mare pentru iPhone SE 2, astazi aflam ca in noul model de telefon va fi implementate noi antene de comunicatii bazate pe tehnologia LCP, adica polimeri de cristale lichide.

iPhone SE 2 va avea acest nou sistem de antene de comunicatii produs de catre o companie care se numeste Murata Manufacturing, iar Apple va primi primele componente pentru telefon la inceput de an 2020. Avand in vedere ca iPhone SE 2 va fi lansat undeva prin martie, daca Apple va primi antenele undeva prin ianuarie, va exista suficient timp pentru a incepe productia exact atunci cand isi doresc americanii.

SURPRIZA Majora din iPhone SE 2 La care NIMENI NU s-a Gadit

iPhone SE 2 are astazi anuntata doar implementarea unui nou sistem de antene de comunicatii si nimic mai mult, restul specificatiilor pentru telefon ramanand in continuare neschimbate. In aceasta idee, vorbim in continuare despre faptul ca iPhone SE 2 va avea un ecran cu diagonala de 4.7 inch, ca design-ul va ramane neschimbat in raport cu cel al iPhone 8, ca va exista Touch ID, un chip A13, 3 GB RAM, si minim 64 GB spatiu de stocare.

iPhone SE 2 va fi livrat fara 3D Touch implementat de catre Apple, dar si la un pret de vanzare de doar 400 de dolari, fara TVA in SUA, deci vorbim in continuare despre tot ceea ce sperau sa primeasca fanii de la Apple. iPhone SE 2 urmeaza sa completeze oferta actuala de telefoane ale companiei Apple, fiind o optiune ieftina, dar totusi atractiva, care poate aduce o crestere sanatoasa pentru vanzarile anuale ale celor din Cupertino.

iPhone SE 2 nu va fi pus in vanzare inainte de martie, si e improbabil sa aiba parte de o dezvaluire in cadrul unei conferinte organizata de catre Apple, asa ca ramane doar sa asteptem pentru a vedea cum e gandit totul.