Confirmare DIGI MOBIL privind o Veste PROASTA pentru Clienti

Digi Mobil conforma o veste foarte proasta pentru toti clientii din Romania, iata la ce trebuie sa fie foarte atenti toti cei care le folosesc serviciile.

Digi Mobil confirmare veste proasta

Digi Mobil a publicat saptamana trecuta o informare pentru toti clientii din Romania prin care ii anunta pe acestia cu privire la planurile sale de a lansa si extinde acopeirea 2G in Romania impreuna cu cele 4G si 5G. Problema este ca Digi Mobil a confirmat deasemenea faptul ca in cel putin ultima jumatate de an nu a reusit sa extinda acoperirea 4G aproape deloc, probabil pentru ca se concentra pe 2G si 5G, care aparent sunt viitorul sau.

Digi Mobil a extins cu doar 1% acoperirea 4G din Romania in cel putin ultimele 6 luni, adica nu a investit mai deloc in extinderea acestei tehnologii pentru mai multe zone din Romania. Desi cei de la RCS & RDS au crescut preturile pentru serviciile din Romania la inceputul anului promitand ca vor imbunatati radical si serviciile, iata ca pentru Digi Mobil n-au investit in reteaua 4G, desi aceasta ofera si serviciile de calitate mai buna.

Confirmare DIGI MOBIL privind o Veste PROASTA pentru Clienti

Digi Mobil are acoperire de 99.5% pentru populatia Romaniei, dar numai in exteriorul cladirilor, in interior clientii trebuind sa se foloseasca de servicii precum cele VoWiFi pentru a face apeluri telefonice. Reteaua 4G ofera acoperire atat in interiorul cladirilor, cat si in exteriorul acestora pentru clientii Digi Mobil, insa atentia operatorului de telefonie mobila pare sa fie concentrata in cu totul alta directie, iar asta afecteaza calitatea serviciilor.

Digi Mobil nu are cea mai buna acoperire, nici cel mai rapid internet, iar asta pentru ca investitiile pe care le-a facut in Romania au fost inferioare in comparatie cu cele ale restului operatorilor de telecomunicatii. Asta se vede si in felul in care a crescut acoperirea pentru serviciile 4G din Romania, cei de la Digi Mobil ramanand si aici cu mult in urma celorlalte companii de telecomunicatii, din chiar toate punctele de vedere.

Digi Mobil va reduce, cel mai probabil, investitiile in 4G, si se va concentra mai mult pe 5G in viitor, insa chiar si cu tehnologia noua va fi nevoie de multi bani bagati in extinderea infrastructurii.