Iata CAT va COSTA iPhone SE 2 si ce SPECIFICATII va Avea Telefonul

iPhone SE 2 are dezvaluit astazi costul pe care-l vor plati clientii interesati sa-l cumpere, dar si specificatiile cu care va fi lansat de catre Apple.

costa iPhone SE 2 specificatii

iPhone SE 2 va fi lansat in primavara anului viitor de catre compania Apple, sau cel putin asta ne spun mai toate informatiile aparute in ultimele zile cu privire la planurile celor din Cupertino acum. Analistii straini par sa fi obtinut foarte multe informatii cu privire la ceea ce va aduce iPhone SE 2 pentru lumea intreaga, iar conform lor, se pare ca telefonul isi va cam merita pretul pe care Apple vrea sa il ceara pentru el.

iPhone SE 2 ar urma sa coste cam 399 de dolari, in versiunea de baza, cand va fi lansat de catre Apple, deci foarte aprope de pretul care a fost perceput pentru modelul anterior dupa ce a fost lansat. iPhone SE 2 urmeaza sa vina cu un chip A13 din iPhone 11, insa va avea doar 3 GB RAM DDR 4, ceea ce ii va cam limita performantele, iar asta pentru ca iOS 13 nu se descurca grozav nici cu 4 GB, deci cu mai putin experienta va fi si mai rea.

Iata CAT va COSTA iPhone SE 2 si ce SPECIFICATII va Avea Telefonul

iPhone SE 2 urmeaza deasemenea sa fie vandut in versiuni care au 64 GB si 128 GB spatiu de stocare, ceea ce e normal, pentru ca versiunea minima e disponibila si la telefoanele premium. iPhone SE 2  ar urma sa fie vandut in versiuni de culoare gri, argintiu si rosu, deci exact ceea ce am vazut si la seria iPhone 8, doar ca nu va avea 3D Touch, Apple eliminand componentele pentru acest sistem inclusiv din modelele din seria iPhone 11.

iPhone SE 2 va fi de fapt un iPhone 8 care are parte de un upgrade pentru specificatiile pe care le-a avut modelul de baza, insa separat de asta nu va exista nimic substantial modificat in el. iPhone SE 2  va fi totusi suficient de ieftin incat sa merite sa fie in atentia oamenilor, deci probabil va avea si vanzari foarte bune, el fiind pregatit acum pentru lansare in primavara anului 2020, asa cum se si astepta mai toata lumea.

7 COMENTARII

  1. Tinand cont ca iphone 8 este mai scump cu 50$ fata de acest model si are doar a10 si 2 gb ram..posibil sa aiba ceva vanzari

  2. Da , mai ales pretul pt A13, 3 giga ram si 64 giga stocaj – pare neverosimil pt Apple .
    Doar daca nu cumva au in stoc carcase si ecrane de iPhone 8 pe care sa le foloseasca la SE-ul asta.