RCS & RDS, Orange, Vodafone, Telekom, Anunt URIAS al Autoritatilor pentru Clienti

RCS & RDS, Orange, Vodafone, Telekom, au clientii atentionati de catre autoritatile din Romania cu un anunt foarte important de care toti trebuie sa stie.

RCS & RDS, Orange, Vodafone, Telekom acoperire aisemnal.ro

RCS & RDS, Orange, Vodafone, Telekom sunt vizate de un anunt foarte important pe care autoritatile din Romania l-au lansat astazi pentru toti cei care le folosesc serviciile de telefonie mobila in intreaga tara. Cei de la ANCOM au lansat un website special, aisemnal.ro, prin care le ofera tuturor clientilor RCS & RDS, si nu numai, posibilitatea de a vedea acoperirea de care au parte in diverse zone din tara la toti cei patru operatori.

RCS & RDS, Orange, Vodafone, Telekom au fiecare prezentate informatii actualizate despre semnal in baza masuratorilor facute de catre ANCOM, prin intermediul aparaturii proprii pe care o detine in momentul de fata. Practic, daca accesati website-ul si apasati pe iconita Digi Mobil, veti avea posibilitatea de a vedea orice fel de acoperire are RCS & RDS in momentul de fata pentru clientii din tara atat pe partea de 3G, cat si pe partea de 4G.

RCS & RDS, Orange, Vodafone, Telekom, Anunt URIAS al Autoritatilor Privind ACOPERIREA

RCS & RDS este operatorul care are acoperirea cea mai slaba, iar asta pentru ca la ceilalti aveti posibilitatea de a vedea inclusiv ce fel de acoperire 2G ofera in Romania, pentru a va face o idee foarte clara cu privire la ce primiti. ANCOM a creat o harta cu toate localitatile in care RCS & RDS, si celelalte companii, au acoperite GSM in momentul de fata, deci indiferent in ce colt al tarii va aflati, veti sti clar ce urmeaza sa primiti de la ele.

“Harta ANCOM este o premieră la nivel mondial fiind realizată exclusiv pe baza măsurătorilor din teren și nu o hartă simulată. Ea reflectă acoperirea cu semnal mobil pentru toate tehnologiile disponibile pe piața din România la momentul efectuării măsurătorilor (2G/3G/4G) pentru toți operatorii mobili activi. Ne dorim ca acest instrument să devină unul de referință pentru utilizatori, ghidându-i pe aceștia în alegerea celei mai potrivite oferte de telefonie și internet, luând în calcul și acoperirea cu servicii de voce și date de care vor beneficia în urma încheierii unui contract.”

RCS & RDS are o harta proprie privind acoperirea, care nu a mai fost actualizata de cateva luni, la fel cum se intampla si la ceilalti operatori, insa ceva mai exact decat ceea ce vedem la ANCOM e mai exact. Spre deosebire de RCS & RDS, sau restul operatorilor, ar trebui sa avem in acest website cele mai obiective informatii cu privire la acoperirea GSM care exista in Romania in momentul de fata, fara ascunderea zonelor cu probleme.

RCS & RDS, Orange, Vodafone, Telekom pot avea comparata mult mai usor acoperirea oriunde in tara direct dintr-o simpla interfata, si daca sunteti in cautare de un abonament nou, poate ar fi bine sa folositi aisemnal.ro.