iOS 13.2: Apple a Anuntat ZIUA LANSARII pentru iPhone si iPad

iOS 13.2 are ziua lansarii dezvaluita de catre compania Apple pentru iPhone, iPad, iPod Touch, iata cand vom putea instala actualizarea pe iDevice-uri.

iOS 13.2 ZIUA LANSARII iphone ipad

iOS 13.2 este in plin proces de testare la compania Apple, americanii lansand deja cateva versiuni beta pentru utilizatorii din intreaga lume, insa iata ca acum stim si pana cand va avea loc lansarea oficiala. Totul vine multumita unei pagini pentru lansarea castilor Beats Solo Pro, compania Apple spunand ca ele vor functiona doar cu iOS 13.2, deci actualizarea trebuie lansata inainte ca aceste casti sa ajunga in magazine, sau la clienti.

iOS 13.2 va fi lansat pe 28 sau 29 octombrie de catre Apple, cea de-a doua data fiind ziua in care Beats Solo Pro vor fi disponibile in magazinele celor din Cupertino, deci in mod sigur actualizarea va fi lansata inaintea lor. 28 octombrie este o zi de luni, iar 29 octombrie este o zi de marti, ambele perfect normale pentru lansarea iOS 13.2, deci ramane doar sa vedem ce alegere va face compania americana pentru inceperea distributiei.

iOS 13.2: Apple a Anuntat ZIUA LANSARII pentru iPhone si iPad

iOS 13.2 urmeaza sa aduca o serie de noutati foarte interesante pentru iDevice-uri, dar cele mai importante dintre ele vor fi oferite pentru seria iPhone 11, lansata in toamna de catre cei de la Apple. Deep Fusion este “capul de afis” pentru iOS 13.2, aceasta functie fiind gandita pentru a permite inregistrarea de poze excelente folosind telefoanele din seria iPhone 11, compania Apple lucrand de ceva timp la ea, si acum pare sa fie gata.

iOS 13.2 va fi lansat si inainte ca Apple TV+ sa fie lansat de catre Apple, adica 1 noiembrie, deci e destul de clar ca in maxim o saptamana vom putea instala update-ul in iDevice-urile noastre. Cei de la Apple au mai dezvaluit zilele de lansare pentru alte actualizari importante in moduri similare, iar cu iOS 13.2 lucrurile n-ar trebui sa fie diferite fata de alte situatii, astfel ca puteti avea in vedere saptamana viitoare pentru update.

iOS 13.2 va fi lansat pentru toate iDevice-urile care au avut disponibile si actualizarile anterioare, astfel ca daca ati mai instalat vreuna, o veti putea instala inclusiv pe aceasta de la Apple.