Samsung GALAXY S10: Anunt EXTREM de IMPORTANT pentru Clienti

Samsung GALAXY S10 are parte de un anunt extrem de important facut de catre compania Samsung pentru toti clientii, iata ce trebuie sa stie ei chiar acum.

Samsung GALAXY S10 update securitate

Samsung GALAXY S10 este vizat de un anunt extrem de important de la compania coreeana pentru clientii din lumea intreaga, iar asta dupa ce saptamana trecuta a venit un anunt extrem de grav de la Samsung. Mai exact, saptamana trecuta coreenii au recunoscut faptul ca Samsung GALAXY S10 are o problema extrem de grava din cauza careia telefoanele pot fi deblocate de catre oricine daca folii terte sunt aplicate pe ele.

Samsung GALAXY S10 a avut recunoscuta o problema atat de grava incat unele banci din SUA, China, Marea Britanie, si alte zone de pe glob, au decis sa interzica folosirea aplicatiilor pentru Android cu aceste telefoane. La doar o zi dupa ce intreaga lume afla ca Samsung GALAXY S10 este atat de nesigur incat nici bancile nu-i mai ofera suport, iata ca Samsung a lansat in sfarsit actualizarea care are menirea de a rezolva problema cititorului de amprente.

Samsung GALAXY S10: Anunt EXTREM de IMPORTANT pentru Clienti

Samsung GALAXY S10 are incepand de astazi distribuita actualizarea care are menirea de a rezolva problema cititorului de amprente, iar asta la doar o saptamana dupa ce Samsung a anuntat ca va rezolva situatia. Aici intervine o problema foarte serioasa, pentru ca nu se stie cat de bine a fost rezolvata problema telefonului Samsung GALAXY S10 intr-o perioada atat de scurta de timp, iar asta pentru ca daca Samsung ar fi stiut de ea dinainte, ar fi rezolvat-o pana acum, nu ?

Samsung GALAXY S10 avea in cititorul sau de amprente ultrasonic cea mai buna metoda de protectie a datelor pentru toti utilizatorii, insa iata ca multi nu stiau ca de vulnerabili sunt de fapt. In mod teoretic, toata aceasta situatie ar trebui sa fi fost rezolvata de catre cei de la Samsung deja, iar indiferent ce folie ar fi aplicata peste ecranul unui Samsung GALAXY S10, cititorul ultrasonic de amprente n-ar trebui sa fie afectat.

Samsung GALAXY S10 are actualizarea lansata astazi, dar e posibil sa mai dureze putin pana ajunge inclusiv la clientii din Romania.