iPhone 11 Pro: Vanzarile MARI Forteaza Apple sa CREASCA iar Productia!

iPhone 11 Pro are vanzari atat mari incat forteaza compania Apple sa creasca iar productia pentru componentele folosite in telefoanele sale.

iPhone 11 Pro vanzari mari apple creasca productia

iPhone 11 Pro se vinde atat de bine incat compania Apple este fortata iar sa creasca productia, si asta sugereaza faptul ca vorbim despre o cerere foarte mare din partea clientilor din lumea intreaga. Apple a crescut deja cel putin o data productia de telefoane iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iar pentru ca nu avea suficiente ecrane OLED, le-a cerut celor de la Samsung sa creasca deasemenea productie acestei componente esentiale.

iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max sunt singurele modele cu ecrane OLED, din aceasta serie, dar toate cele trei se vand foarte bine, iar compania Apple se vede obligata sa creasca serios productia pentru a tine pasul cu cererea. Cei de la Samsung au crescut productia de ecrane OLED in septembrie pentru iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max, furnizand cu 40% mai multe unitati catre cei de la Apple, iar in octombrie si noiembrie ar trebui sa faca ceva similar.

iPhone 11 Pro: Vanzarile MARI Forteaza Apple sa CREASCA iar Productia!

iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max ar urma sa aiba produse cateva zeci de milioane de ecrane OLED de catre Samsung in 2019, analistii estimand ca am vorbi despre 40 – 50 de milioane de unitati, in final. La aceste 40 – 50 de milioane de unitati ale iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max s-ar aduna inca niste zeci de milioane de unitati ale iPhone 11, compania Apple avand estimate vanzari de peste 70 de milioane de unitati in T4 2019.

“Samsung Display va furniza probabil până la 50 de milioane de unități de afișare OLED pentru Apple în a doua jumătate a acestui an, datorită răspunsului pozitiv al pieței pentru cea mai recentă gamă de iPhone. Volumul ofertei în septembrie, în special, este cu 40 la sută mai mare decât 6,9 milioane de unități planificate inițial.”

iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max genereaza impreuna vanzari la fel de mari cat cele ale iPhone 11, cel putin conform estimarilor analistilor, dar din pacate nu vom afla foarte clar care este situatia. Cei de la Apple nu mai raporteaza vanzarile de telefoane de ceva vreme, astfel ca nu vom sti clar cate unitati a vandut, iar pentru iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max vom avea doar estimari de la diverse agentii de analiza.

iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max sunt greu de cumparat in diverse tari de pe glob, iar acest lucru e valabil inclusiv in Romania, unde sunt clienti care asteapta si de o luna de zile pentru a primi anumite comenzi facute online.