Google Chrome: Versiunea 78 LANSATA cu NOUTATI IMPORTANTE

Google Chrome update 78 noutati

Google Chrome a avut noaptea trecuta parte de o actualizare foarte importanta pentru utilizatorii Windows si macOS din lumea intreaga, o serie variata de schimbari fiind implementate de catre cei de la Google. Google Chrome are in primul rand implementata o modificare pentru tab-urile pe care le putem deschide in browser, acestea putand fi personalizate mult mai usor de catre utilizatori, inclusiv in ceea ce priveste iconitele scurtaturilor.

Google Chrome are deasemenea o galerie de imagini afisata in tab-urile noi, acestea putand fi aplicate ca fundal pentru ele, astfel incat interfata sa fie mult mai placuta pentru noi. Google Chrome are deasemenea implementata si o optiune care permite fortarea vizualizarii website-urilor folosind dark mode, fie ca acel website are implementat suport pentru asta, sau nu, darnu in toate situatiile e recomandata folosirea sa.

Google Chrome: Versiunea 78 LANSATA cu NOUTATI IMPORTANTE

Google Chrome 78 parole verificare

Google Chrome are deasemenea implementata in mod nativ extensia care permite crearea de parole mult mai sigure prin verificarea celor existente intr-o baza de date din serverele Google. Aceasta extensie a fost foarte populara in versiunea separata oferita pentru Google Chrome de catre compania Google, insa acum toti utilizatorii isi pot verifica parolele din website-uri inainte de setare multumita acestei noi functii.

Google Chrome are deaemenea implementata o functie care afiseaza titlul unei pagini in momentul in care tinem mouse-ul deasupra sa, plus o optiune care permite apelarea de numere de telefon prin telefoanele Android. Google Chrome are implementat deasemenea si protocolul DNS-over-HTTPS (DoH) pentru securitate mai ridicata, aceasta schimbare fiind criticata de Congresul SUA deoarece face imposibila spionarea oamenilor cand navigheaza pe internet.

Google Chrome poate fi instalat in momentul de fata pe calculatoare prin intermediul sectiunii About, totul fiind facut in mod automat in momentul in care acea sectiune e deschisa, si e recomandabil sa faceti actualizarea chiar acum.