AirPods Pro au deja Prima Carcasa Disponibila pre Lansare

AirPods Pro carcasa

AirPods Pro au ajuns pentru prima oara in atentia presei din lumea intreaga cu doar cam o saptamana in urma, cand un zvon anunta lansarea lor in toamna. De atunci n-a mai aparut nimic in legatura cu punerea lor in vanzare, dar astazi aflam ca un producator de accesorii din China are deja o carcasa pregatita pentru ele.

AirPods Pro au fost confirmate inclusiv de catre iOS 13.2, chiar daca fara denumire, dar compania ESR din China pare sa fi vazut macar schitele lor. In baza acestor schite au facut si prima carcasa pentru AirPods Pro, totul inainte ca Apple sa poata anunta in mod oficial acest nou accesoriu foarte interesant.

AirPods Pro Carcasa esr

AirPods Pro ar urma sa vina cu un design complet nou, care le-ar face mai usor de tinut in ureche, dar si cu un sistem de anulare a zgomotelor ambientale. AirPods Pro ar urma sa aiba si functii avansate pentru utilizatorii care le vor cumpara, si poate inclusiv rezistenta la apa, sau macar la stropire.

AirPods Pro Carcasa imagine

AirPods Pro nu vor fi totusi la fel de ieftine precum modelele aflate deja la vanzare, cei de la Apple pregatindu-se sa ceara nu mai putin de 270 de dolari pentru ele. Teoretic, AirPods Pro ar putea fi lansate in noiembrie, dar e posibil deasemenea ca lansarea lor sa fie amanata pentru 2020.