AirPods Pro vor fi Lansate Luna aceasta la un nou Pret MARE

AirPods Pro vor fi lansate luna aceasta de catre compania Apple la un pret mai mare decat te asteptai, iata si ce urmeaza sa aduca nou pentru clientii Apple.

AirPods Pro pret

AirPods Pro sunt urmatorul produs important pe care compania Apple vrea sa il lanseze pentru clientii din intreaga lume, si se pare ca marea dezvaluire va avea loc chiar luna aceasta, poate intr-o noua conferinta. AirPods Pro urmeaza sa fie lansate cu un sistem de anulare a zgomotelor ambientale, si pentru ca vor avea cuvantul “Pro” in denumire, Apple intentioneaza sa vanda castile la pretul de 260 de dolari, de ati citit bine.

AirPods Pro ar urma sa fie lansate cu un nou design care ar urma sa le faca mai confortabile pentru urechi, dar care probabil va aduce imbunatatiri si pentru experienta audio. AirPods Pro ar putea avea si o noua carcasa din metal, care ar imbunatati disiparea caldurii generate de catre folosirea constanta a acestora, dar desigur ca asa vor fi si mult mai usor de diferentiat in comparatie cu modelele existente pe piata.

AirPods Pro vor fi Lansate Luna aceasta la un nou Pret MARE

AirPods Pro ar putea veni si cu alte functii pe partea software, iar pretul de 260 de dolari ar trebui sa fie cel perceput pentru versiunea care are carcasa cu incarcare wireless. Apple vinde AirPods la pretul de 160 de dolari in cazul versiunii care au carcasa standard, si 200 de dolari in cazul versiunii care au carcasa cu incarcare wireless, deci trecerea la 260 de dolari pentru AirPods Pro e ceva la care unii probabil ca se asteptau deja.

AirPods Pro au fost au fost deja confirmate de catre iOS 13.2, compania Apple testand de ceva vreme noua pereche de casti pentru lansare, deci toata lumea stie de ceva vreme cam care sunt planurile americanilor. Avand in vedere ca Apple inca nu a anuntat vreo conferinta pentru octombrie, e improbabil ca AirPods Pro sa fie prezentate intr-una, si e mai probabil ca ele sa fie pur si simplu lansate in magazinul online.

5 COMENTARII