Netflix pregateste o MARE SCHIMBARE pentru Toate Telefoanele

Netflix pregateste o foarte mare schimbare pentru toate telefoanele care sunt folosite pentru a reda materialele video disponibile in cadrul platormei.

Netflix viteza redare

Netflix lucreaza in mod constant la imbunatatirea experientei de care au parte clientii din intreaga lume care folosesc aplicatia pentru telefoane, iar in curand va fi disponibila o schimbare foarte interesanta. Mai exact, cei de la Netflix par sa fie de parere ca oamenii si-ar dori sa aiba disponibila o optiune speciala care sa le permita sa vada clipurile video la viteza mai mare decat cea normala,a stfel ca ea va fi implementata.

Netflix testeaza in momentul de fata o optiune care permite redarea materialelor video din platforma la o viteza cu de pana la 1.5x mai mare decat cea normala la care sunt redate ele pentru toata lumea. Netflix o testeaza deocamdata cu anumiti utilizatori din lumea intreaga inainte de a o lansa in mod public, astfel ca e posibil sa va apara la un moment dat in aplicatie, dar trebuie sa stiti ca deocamdata ea e oferita doar in forma beta.

Netflix pregateste o MARE SCHIMBARE pentru Toate Telefoanele

netflix viteza redare video

Netflix implementeaza desigur si optiunea de a reda materialele video la o viteza mai mica, de doar 0.5x, astfel ca utilizatorii au mai multe optiuni pentru a urmari ceea ce ii intereseaza din platforma. Toate aceste optiuni noi sunt listate de catre Netflix pentru utilizatori langa optiunile pentru subtitrari, astfel ca sunt foarte usor de gasit, chiar si de catre cei care n-au observat existenta lor pana in momentul de fata.

Netflix stie ca foarte multi dintre cei care asculta podcast-uri folosesc optiuni de acest gen pentru redare, astfel ca s-a gandit ca e posibil ca mai multa lume sa fie entuziasmata de implementarea acestei optiuni in pltforma sa. Netflix testeaza optiunea deocamdata doar pentru Android, si cu un numar limitat de oameni fara ca vreo explicatie sa fie oferita pentru aceasta decizie luata de catre ea.

Netflix va lansa cu siguranta aceasta functie si pentru telefoanele iPhone, doar ca deocamdata nu se stie cam cand.