Facebook: ASA ARATA Noua Functie MAJORA LANSATA in Aplicatie

Facebook a anuntat lansarea unei noi functii importante pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar asa arata aceasta in interfata aplicatiilor iOS si Android.

Facebook arata news aplicatie

Facebook a facut ieri un nou pas in istoria sa controversata, si a lansat pentru utilizatorii din intreaga lume ceva la care destul de putina lume se astepta inainte ca primele zvonuri sa apara. Mai exact, cei de la Facebook au lansat o sectiune speciala pentru stiri in cadrul aplicatiei folosite pe telefoanele iOS si Android, ea fiind deocamdata disponibila doar in SUA, dar va fi extinsa si in alte zone de pe glob la un moment dat, sau altul.

Facebook a afirmat ca lanseaza aceasta noua sectiune pentru cateva mii de utilizatori la inceput, acestia fiind in SUA si cam atat, compania platind sume mari de bani pentru a prelua stiri de la unele publicatii din tara. Puteti vedea in imaginile de mai jos cum arata sectiunea de stiri pe care Facebook a creat-o in cadrul aplicatiei sale, ea fiind gandita pentru a concura in mod direct cu Google News, o sursa foarte populara de stiri in toata lumea.

Facebook: ASA ARATA Noua Functie MAJORA LANSATA in Aplicatie

Facebook arata news aplicatie stiri

Facebook spune ca in sectiunea de stiri din cadrul aplicatiei sale utilizatorii pot vedea stiri personalizate in baza intereselor lor, totul in functie de interactiunile pe care le au in reteaua de socializare. Facebook va avea stirile analizate de catre o echipa de editori ai companiei, acestia alegand articolele cele mai interesante pentru toata lumea, noua sectiune News urmand a fi afisa doar cele mai bune stiri de la publicatiile americane.

Facebook arata news aplicatie abonamente

Facebook le permite deasemenea utilizatorilor sa-si personalizeze stirile pe care le pot vedea in cadrul platformei, astfel ca daca nu le place tot ceea ce scriu publicatiile online, pot elimina anumite surse din platforma. Facebook promite ca experienta de care vor avea parte oamenii va fi una pe masura asteptarilor lor, si in mod teoretic superioara in comparatie cu orice altceva exista in momentul de fata.

Facebook nu a anuntat deocamdata cand ar intentiona sa extinda disponibilitatea platformei si in alte zone de pe glob, asa ca ramane de vazut cand ar putea ajunge si in Romania.