TCL a Creat un ULUITOR Telefon ce se PLIAZA in 3 Parti (VIDEO)

TCL este o companie prea putin cunoscuta de catre majoritatea oamenilor din lumea intreaga, insa ea a reusit sa creeze un telefon cum nu a mai vazut. Mai exact, TCL a creat un telefon pliabil care, spre deosebire de Samsung GALAXY Fold si Huawei Mate X, se pliaza in trei parti, avand un ecran cu diagonala de cam 10 inch.

TCL a oferit un prototip pentru testare unei publicatii americane, iar in clipul video de mai sus puteti vedea cum arata si cum functioneaza acest nou telefon. Puteti vedea ca vorbim despre un prototip care nu se deschide prea bine, insa cand este pliat, arata ca un portofel pentru femei, fiind extrem de gros.

TCL a transformat totusi in realitate ideea de a avea un telefon care se poate transforma intr-o tableta, dar viziunea nu este una chiar grozava. Puteti vedea cat de prost se deschide ecranul pliabil dupa ce este indoit, el aratand chiar mai rau decat cel pe care l-am vazut in Samsung GALAXY Fold, sau Huawei Mate X.

TCL nu a oferit prea multe detalii despre telefon, separat de faptul ca atunci cand este deschis se transforma intr-o tableta cu ecran de 10 inch, ceea ce e grozav. Din pacate dincolo de asta, ramane de vazut cam cati clienti vor aprecia acest ecran care dupa cateva plieri va fi plin de cute, dar si grosimea foarte mare a telefonului.

3 COMENTARII