Digi Mobil: Vestea INCREDIBILA a RCS & RDS pentru TOTI Romanii

Digi Mobil are o veste incredibila pentru toti romanii, operatorul detinut de catre RCS & RDS pregatind o foarte mare surpriza pentru cei interesat de serviciile sale.

Digi Mobil oferta telefoane abonamente

Digi Mobil este un operator de telefonie mobila plin de surprize pentru milioanele de clienti care ii folosesc serviciile in Romania, iar astazi vorbim despre o veste incredibila pentru multi dintre ei, dar si pentru cei viitori. Mai exact, Digi Mobil are pentru clientii existenti, dar si pentru cei viitori, o noua oferta grozava la portare, sau pentru prelungirea abonamentelor cu achizitionarea de telefoane mobile la preturi neasteptate de bune in Romania.

Digi Mobil are pentru portarea in retea sa o oferta extrem de buna, permitandu-le viitorilor clienti sa beneficieze de reducere foarte mare la abonamentul de telefonie mobila daca aduce si alte numere in retea. Promotia este una atat de buna incat Digi Mobil a reusit in ultimii ani sa atraga sute de mii de clienti noi in reteaua sa, iar asta pentru ca reducerea este combinata si cu preturi foarte bune la telefoane mobile, plus rate fara dobanda.

Digi Mobil: Vestea INCREDIBILA a RCS & RDS pentru TOTI Romanii

Digi Mobil are in oferta in momentul de fata foarte multe dintre modelele de telefoane mobile premium lansate in ultimii ani pe piata, deci veti avea de unde sa alegeti viitorul vostru telefon pentru a-l cumpara in rate fara dobanda. Preturile sunt foarte bune desi vin fara subventie, iar asta pentru ca Digi Mobil are abonamente atat de ieftine incat nu poate oferi si subventie pentru telefoane, asa cum se intampla si la alti operatori de telefonie mobila.

Digi Mobil are cele mai ieftine abonamente de telefonie mobila din Romania in momentul de fata, ceea ce le permite oricaror clienti sa se bucure de posibilitatea de a folosi servicii de telefonie decente la preturi mici. In cazul telefoanelor, preturile finale nu difera cu foarte mult de cele de pe piata, dar macar puteti face achizitia de la Digi Mobil beneficiind de posibilitatea de plata in rate fara dobanda pentru o perioada de pana la 24 de luni.

Digi Mobil are aceasta oferta disponibila doar pana in data de 31 octombrie, astfel ca ar fi bine sa profitati de promotie cat ea inca mai este valabila in Romania.