SOC, Productia iPhone 11 Pro REDUSA de catre Compania Apple

iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max au productia redusa de catre compania Apple la doar o luna dupa lansare, iata ce se va intampla si cu iPhone 11.

iPhone 11 Pro productia redusa apple

iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max au productia redusa de catre compania Apple la doar o luna dupa lansarea de care au avut parte telefoanele in lumea intreaga impreuna cu iPhone 11. Desi primele informatii privind succesul seriei iPhone 11 sugerau faptul ca toate modelele sunt vandute in cantitati neasteptat de mari, iata ca in realitate situatia pare sa fie usor diferita, si nu exista vanzari bune pentru chiar toate modelele.

iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max ar fi inregistrat o scadere cu 15% a vanzarilor in comparatie cu modelele din seria iPhone XS, astfel ca Apple n-a prea avut de ales decat sa reduca productia pentru ele. Productia pentru telefoanele iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max a fost redusa cu aproximativ 2 milioane de unitati, ceea ce reprezinta o cifra substantiala, dar sub 10% din comenzile totale facute de catre americani pentru 2019.

SOC, Productia iPhone 11 Pro REDUSA de catre Compania Apple

iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max au probleme cu vanzarile, insa iPhone 11 se bucura de o evolutie extrem de buna, estimarile spunand ca 12 milioane de unitati s-ar fi vandut in prima luna de distributie. In ciuda acestui succes, Apple a crescut productia totala cu doar 1.6 milioane de unitati in 2019, adica mai putin decat scaderea vanzarilor pentru modelele iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max, ceea ce e cam surprinzator din moment ce vanzarile sunt mari.

iPhone 11 se vinde de unul singur intr-un procent mai mare decat iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max in momentul de fata, ceea ce e destul de normal din moment ce are parte si de un pret de distributie mult mai mic decat ambele. iPhone 11 este chiar mai popular decat a fost iPhone XR anul trecut dupa ce a fost lansat, el depasit in vanzaril seria iPhone XS, si acelasi lucr se intampla in momentul de fata, vanzarile seriei in 2019 putand ajunge la 70 de milioane de unitati.

iPhone 11, iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max s-au vandut in prima luna de disponibilitate in, cel mai probabil 20 de milioane de unitati, daca nu chiar mai mult, insa cresteri mari sunt asteptate in noiembrie si decembrie.