Vestea Huawei MATE 40 Pro ce STRICA Planurile Apple, Samsung

Huawei MATE 40 Pro are parte de o veste extrem de buna care cam strica planurile Apple si Samsung pentru anul viitor, iata ce se va intampla cu telefonul.

0

Huawei MATE 40 Pro STRICA Planurile Apple Samsung

Huawei MATE 40 Pro este urmatorul model major de telefon pe care compania chinezeasca il pregateste pentru lansare, si pe piata ar trebui sa il vedem in toamna anului viitor, asta daca nu cumva va fi grabita punerea in vanzare. Foarte multe necunoscute existau in legatura cu distributia acestui model de telefon, iar asta pentru ca in legatura cu Huawei MATE 40 Pro nu se stia daca va fi pus in distributie cu servicii si aplicatii Google, sau componente importante.

Huawei MATE 40 Pro are totusi parte de o veste foarte buna saptamana aceasta, deoarece ARM a anuntat ca va permite si in 2020 folosirea arhitecturii sale pentru procesoarele dezvoltate de catre Huawei. Chinezii isi produc singuri procesoarele care sunt implementate in telefoane, dar in baza arhitecturii ARM, iar Huawei MATE 40 Pro va putea beneficia in continuare de tehnologiile avansate pe care le tot dezvolta britanicii.

Vestea Huawei MATE 40 Pro ce STRICA Planurile Apple, Samsung

Huawei MATE 40 Pro nu prea putea fi lansat cu procesoare alternative, pentru ca nu exista, iar Huawei avea o problema mare dupa ce ARM isi anuntase in primavara angajatii sa nu mai comunice cu angajatii companiei chinezesti. Aceasta decizie a socat foarte multa lume, insa ARM a ajuns la concluzia ca arhitectura procesoarelor sale n-a fost dezvoltata in SUA, deci nu poate fi supusa sanctiunilor de acolo, astfel ca Huawei MATE 40 Pro va avea chip-uri cu tehnologiile sale.

Huawei MATE 40 Pro este doar unul dintre telefoanele pe care chinezii le vor putea lansa cu aceste tehnologii, chiar si pe final de an 2020, iar asta pentru ca ARM va permite inclusiv folosirea viitoarei generatii de arhitecturi. Asta inseamna ca Huawei MATE 40 Pro ar putea fi ori ultimul, ori penultimul model de telefon al chinezilor in care chip-uri cu arhitectura ARM vor fi integrate, insa totul depinde de ceea ce urmeaza sa mai decida Donald Trump.

Huawei MATE 40 Pro este un telefon foarte important, deci viitorul sau procesor va fi un punct central al strategiei de vanzare, astfel ca e foarte bine ca el sa aiba si cele mai noi tehnologii posibile.