In Samsung GALAXY S11 va fi COPIATA functia GROZAVA din iPhone, Huawei

Samsung GALAXY S11 va avea copiata o functie grozava din iPhone 11 si Huawei Mate 30 Pro, iata ce pregateste Samsung pentru clientii din toata lumea.

Samsung GALAXY S11 recunoastere faciala

Samsung GALAXY S11 va avea in sfarsit copiata functia grozava din telefoanele iPhone 11 si Huawei MATE 30 Pro, sau cel putin asta spune codul sursa al Android folosit pentru testarea acestor modele de telefoane. Se pare ca Samsung GALAXY S11 are deja in testare un sistem de recunoastere faciala care ar fi mai avansat decat cel pe care-l au acum telefoanele celor din Coreea de Sud, insa nu se stie cam cat de sigur urmeaza sa fie el.

Samsung GALAXY S11 nu ar urma sa aiba in mod neaparat un sistem de camere 3D si de senzori care sa creeze harti 3D ale fetelor utilizatorilor, iar asta ar face sistemul mai usor de spart decat cele din iPhone 11, Huawei Mate 30 Pro. Folosind o singura camera, fara senzori laser, Samsung GALAXY S11 nu va putea sa ofere securitate la fel de buna precum Face ID, sau sistemul de recunoastere faciala implementat in Huawei Mate 30 Pro.

In Samsung GALAXY S11 va fi COPIATA functia GROZAVA din iPhone, Huawei

Samsung GALAXY S11 recunoastere faciala interfata

Samsung GALAXY S11 are dezvoltata interfata care ar permite inregistrarea unei fete a utilizatorilor in acest sistem, dar si cea care ar permite administrarea sa, Samsung fiind destul de implicata in proces. Ideea ca Samsung GALAXY S11 sa aiba un sistem de recunoastere faciala separat de cititorul de amprente nu este rea, iar asta in conditiile in care cel din Samsung GALAXY S10 putea fi deblocat de catre oricine, in unele conditii.

Samsung GALAXY S11 ar putea avea combinata recunoasterea faciala cu scanarea amprentei pentru o siguranta mult mai mare, acest lucru fiind zvonit deja pentru noile modele de telefoane. Desigur ca Samsung GALAXY S11 ar trebui sa aiba foarte mare atentie cum implementeaza acest sistem deoarece el va trebui sa functioneze cum trebuie fara sa aiba problemele pe care le-a confirmat compania pentru modelele de anul acesta.

Samsung GALAXY S11 va fi lansat in primavara anului viitor, multa lume asteapta noutati importante de la el, astfel ca va fi interesant de vazut ce anume vom mai afla despre telefoane.