Samsung GALAXY S11 isi va RASFATA Clientii cu Aceasta Schimbare

Samsung GALAXY S11 isi va rasfata clientii cu aceasta schimbare foarte importanta pe care compania Samsung o pregateste pentru clientii din intreaga lume.

Samsung GALAXY S11 RASFATA Clientii

Samsung GALAXY S11 urmeaza sa isi rasfere clientii din intreaga lume cu o modificare foarte importanta care in seria Samsung GALAXY S10 nu a fost oferita de catre coreeni pentru toate modelele importante. Mai exact, pentru Samsung GALAXY S11 se pare ca atat modelul standard, cat si cel Plus urmeaza sa aiba senzori de imagine ToF integrati, in timp ce Samsung GALAXY S11E, sau Samsung GALAXY S11 Lite nu vor avea asa ceva.

Samsung GALAXY S11 va avea senzor ToF in ambele modele premium deoarece acum mai toate telefoanele Android de top au camere cvadruple cu asemenea senzori de imagine, deci era normal ca Samsung sa faca acelasi lucru. Confirmarea privind implementarea unor senzori de imagine ToF in toate modelele de top ale Samsung GALAXY S11 vine de la un partener al companiei coreene, care isi va creste productia pentru aceste module.

Samsung GALAXY S11 isi va RASFATA Clientii cu Aceasta Schimbare

Samsung GALAXY S11 va avea senzori de imagine ToF produsi de catre cei de la Sunny Optical, o companie care furnizeaza si acum modulele pentru S10 5G, sau Note 10 Plus. Samsung GALAXY S11 va beneficia cel mai probabil si de senzori de imagine ToF care sunt mai performanti si decat modulele folosite in actualele modele de telefoane, dar totul depinde de ceea ce va dori sa cumpere compania Samsung pentru viitoarele sale telefoane.

„Sunny Optical din China va furniza module ToF pentru următoarea generație, modelele emblematice Galaxy S11 pentru următoarea generație pentru Samsung Electronics. Ar fi a doua oară de la furnizarea către Galaxy S10 5G a lansat anul acesta.”

Samsung GALAXY S11 va avea si restul senzorilor de imagine din camera cvadrupla schimbati in totalitate de catre cei de la Samsung, iar asta pentru ca se doreste imbunatatirea radicala a capacitatii de inregistrare foto/video. Deocamdata nu exista specificatii pentru ceilalti senzori de imagine din Samsung GALAXY S11, insa toti clientii ar trebui sa se astepte sa aiba parte de o modificare grozava pentru telefoanele pe care le vor folosi.

Samsung GALAXY S11 va fi prezentat cel mai probabil in data de 18 februarie, insa lansarea in magazine ar trebui sa aiba loc undeva prin cursul lunii martie, insa nu se stie clar cam cand.