Clientii Orange au Parte de un nou ANUNT Complet INCREDIBIL

Orange are un anunt complet incredibil pentru toti clientii din Romania, operatorul de telecomunicatii uimind astazi pe toata lumea cu o veste neasteptata.

Orange anunt incredibil

Orange a facut astazi un anunt incredibil pentru clientii sai din Romania, operatorul continuand sa demonstreze grija pe care o arata vis-a-vis de acestia, si confirmand statutul de lider pe piata telecom din tara. Cei de la Orange au publicat rezultatele financiare pentru T3 2019 astazi, iar impreuna cu ele au confirmat faptul ca au continuat investitiile masive pe care le-au facut in Romania in ultimele trei luni de zile pentru multi dintre clienti.

Orange sustine ca in ultimele trei luni de zile a continuat sa faca investitii sustinute in infrastructura 4G din Romania, extinzand-o pentru sute de localitati pentru a oferi o experienta si mai buna clientilor. Orange sustine ca la final de septembrie 2019 97.43% din populatia tarii era acoperita de reteaua 4G pe care o are in momentul de fata, iar in cazul zonelor urbane acoperirea ajunge la 100%, ceea ce este o realizare impresionanta.

Clientii Orange au Parte de un nou ANUNT Complet INCREDIBIL

Orange sustine ca are in momentul de fata cea mai extinsa retea 4G din Romania, ceea ce este o afirmatie foarte indrazneata, dar sustinuta cu sute de milioane de euro investiti in infrastructura. Tot in T3 2019 Orange a reusit sa ofere acoperire 4G+, la viteze de pana la 500 Mbps, pentru inca 370 de localitati din Romania, ajungand sa aiba acoperire de 52% din populatia tarii pentru aceasta retea de foarte mare viteza.

“Orange a continuat şi în acest trimestru investițiile în infrastructură, cu un ritm constant al extinderii acoperirii 4G. Astfel, la finalul lunii septembrie, 97.43% din populația țării și 100% din cea urbană avea acces la cea mai extinsă reţea 4G din România. La finalul lunii septembrie, locuitorii din peste 370 de noi localităţi şi oraşe aveau acces la viteze de până la 500 Mbps, acoperirea 4G+ depășind 52% din populația țării.”

Orange se pregateste practic de lansarea 5G cu extinderea agresiva a actualei retele 4G, care ofera in orase viteze medii de peste 100 Mbps, cu limite maxime de peste 200 Mbps in foarte multe dintre situatiile de utilizare. Cu aproape 10 milioane de clienti pe partea de servicii mobile, cei de la Orange incearca sa ofere cea mai buna experienta posibila, si e destul de greu de gasit motive de critica pentru serviciile lor.

Orange se pregateste acum nu doar de lansarea unei retele 5G, ci si de cumpararea Telekom, ambele necesitand investitii de cel putin peste 1 miliard de euro.